Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών 4-1: «Καθάρισε» το ντέρμπι με… τεσσάρα από το πρώτο ημίχρονο! (video)

Παρί Σεν Ζερμέν – Λυών 4-1: «Καθάρισε» το ντέρμπι με… τεσσάρα από το πρώτο ημίχρονο! (video)

Η Παρί Σεν Ζερμέν, με ένα «ξέσπασμα» στο πρώτο μέρος, επιβλήθηκε με 4-1 της Λυών, έχοντας σε καλή μέρα τον Ράμος που σημείωσε δύο γκολ. Στο +11 από τη Μονακό η ομάδα του Λουίς Ενρίκε που συνεχίζει ακάθεκτη στη Ligue 1.

Στο Παρκ ντε Πρενς, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε τη Λυών για την 30ή στροφή της Ligue 1. Μετά την σπουδαία της πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα στο Champions League, η Παρί συνέχισε στο ίδιο τέμπο, επικρατώντας εύκολα της φορμαρισμένης ομάδας του Πιέρ Σαζ. Ο Κιλιάν Εμπαπέ έμεινε στον πάγκο καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Ξεκίνησε ιδανικά και είδε μόλις στο 3ο λεπτό τον Μάτιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, ενώ ο Μπεράλντο έκανε το 2-0, τρία λεπτά αργότερα.


Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε με το πόδι πατημένο στο… γκάζι, σκόραρε άλλες δύο φορές πριν το ημίχρονο. Ο Γκονσάλο Ράμος πρώτα στο 32’ και έπειτα στο 42’ έκανε τέσσερα τα τέρματα των Παριζιάνων, με τη Λυών να μειώνει προσωρινά σε 3-1 με τον Νουαμάχ στο 37’.


Όπως ήταν φυσικό, στην επανάληψη η Παρί κατέβασε ρυθμούς, η Λυών είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όπως και τις στιγμές της για να μειώσει το σκορ. Ο Ντοναρούμα όμως ήταν εκεί, δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του δεύτερη φορά και το 4-1 έμεινε μέχρι τη λήξη.

Έτσι, η Παρί έφτασε τους 66 βαθμούς, έντεκα πάνω από τη δεύτερη Μονακό, ενώ η Λυών έμεινε στους 41 βαθμούς και στο -5 πέντε από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παρί Σεν Ζερμέν (Λ. Ενρίκε): Ντοναρούμα, Χακίμι (77’ Μουκιέλ), Μαρκίνιος (68’ Σκρίνιαρ), Ντανίλο, Μπεράλντο, Ασένσιο, Βιτίνια, Ζαΐρ-Εμερί (77’ Σολέρ), Μπαρκολά (68’ Μαγιουλού), Ράμος (81΄Κανγκ-Ιν), Μουανί

Λυών (Π. Σαζ): Λόπες, Μέιτλαντ-Νάιλς, Τσαλέτα-Τσαρ, Ο'Μπράιεν, Ενρίκε, Κακερέ, Μάτιτς (68’ Τολισό), Τσερκί (76’ Μπαλντέ), Νουαμάχ (76’ Φοφανά), Λακαζέτ (68’ Όρμπαν), Μπενραχμά (46’ Ματά)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0