Football Talk

Μόντσα – Αταλάντα 1-2: Διπλό από «ατόφιο» χρυσάφι και στο μείον 1 από την 5η Ρόμα! (video)

Μόντσα – Αταλάντα 1-2: Διπλό από «ατόφιο» χρυσάφι και στο μείον 1 από την 5η Ρόμα! (video)

Με την «ψυχολογία στα ύψη» έπειτα από την σπουδαία πρόκριση στα ημιτελικά του Europa League, η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι δεν έκανε στάση ούτε στη Μόντσα (2-1) και πλησίασε την 5η Ρόμα στον βαθμό (έχοντας όμως παιχνίδι περισσότερο).

Κάποιοι ίσως δίκαια θα είχαν λόγους να πιστέψουν πως η Αταλάντα θα επαναπαυόταν στις δάφνες της πολύ σπουδαίας πρόκρισης επί της Λίβερπουλ στο Europa League.

Όμως, η χαλάρωση και ο εφησυχασμός δεν εκφράζουν την ομάδα του Γκασπερίνι που πραγματοποίησε μία «κυνική» εμφάνιση, φεύγοντας με ένα σπουδαία διπλό από μία απαιτητική έδρα. Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους σημείωσαν οι Ντε Κετελάρε στο 44’ και ο Τουρέ 72’ δίχως μάλιστα να πιάσουν τα γνωστά υψηλά στάνταρ απόδοσης.



Το μόνο που κατάφερε η ομάδα από τη Βόρεια Ιταλία ήταν να μειώσει με μακρινό σουτ του Μαλντίνι στο 89ο λεπτό, μειώνοντας σε 2-1. O νεαρός Ιταλός μάλιστα, είχε στις καθυστερήσεις τρομερή ευκαιρία για να ισοφαρίσει, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι.

Η Μόντσα δεν έκανε καλό παιχνίδι και είχε εκτός παιχνιδιού παίκτες – κλειδιά που ομορφαίνουν το παιχνίδι της, όπως οι Πεσίνα και Κολπάνι.

Η νίκη αυτή φέρνει τους «μπεργκαμάσκι» στους 54 βαθμούς και την έκτη θέση, έναν μόλις πόντο πίσω από τη Ρόμα που όμως έχει παιχνίδι λιγότερο.

H Μόντσα παρέμεινε στους 43 βαθμούς και την 11η θέση της βαθμολογίας.



Οι συνθέσεις του αγώνα:

Μόντσα (Ρ. Παλαντίνο): Ντι Γκρεγκόριο, Μπιριντέλι, Ίτσο (78’ Καλντιρόλα), Μαρί, Κυριακόπουλος (65’ Μαλντίνι), Γκαλιαρντίνι (79’ Ντ’ Αμπρόσιο), Μπόντο, Πεσίνα, Κολπάνι (54’ Καρμπόνι), Τσέρμπιν, Τζούριτς (79’ Κολόμπο).

Αταλάντα (Τ. Π. Γκασπερίνι): Καρνεσέγκι, Τολόι (68’ Τζιμσίτι), Χίεν, Κολάσινατς, Μπάκερ (46’ Ρουτζέρι), Έντερσον (68’ Ντε Ρουν), Πάσαλιτς, Χολμ (28’ Χάτεμπορ), Ντε Κετελάρε (64’ Κουπμάινερς), Τουρέ, Λούκμαν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0