Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για όλους τους στόχους»!

Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για όλους τους στόχους»!

Στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε ειδική αναφορά στις πολλές αλλαγές, στην εικόνα της ομάδας του και στους στόχους σε πρωτάθλημα και Conference League και διαβεβαίωσε τους φίλους του Ολυμπιακού πως θα παλέψουν για κάθε στόχο!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της COSMOTE TV.

Η ομάδα του κέρδισε και έμεινε ζωντανή στη μάχη για τον τίτλο:

«Ήταν ένα δύσκολο και καλό παιχνίδι, υποφέραμε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού, ωστόσο νομίζω πως γενικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Όσοι έπαιξαν έδειξαν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και σήμερα τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για τις πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης με την Φενέρμπαχτσε:

«Πριν από τρεις μέρες παίξαμε ένα παιχνίδι που διήρκησε 120 λεπτά. Επομένως, ήξερα πως αν έβαζα ποδοσφαιριστές που έπαιξαν δεν θα είχαμε τον ίδιο υψηλό ρυθμό σήμερα. Κάναμε πολλές αλλαγές, αλλάξαμε τη μισή ενδεκάδα ώστε να έχουμε ενέργεια, αντοχές και τη δυνατότητα να πάρουμε το παιχνίδι. Νομίζω πως κάναμε μία καλή διαχείριση».

Στο τέλος, το γήπεδο όρθιο ζητούσε το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Τι έχει να πει:

«Φυσικά και το ζητάνε, είναι εύκολο να το ζητάς. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι πως θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια για το πρωτάθλημα, θα τα δώσουμε όλα για να διεκδικήσουμε τις ελπίδες μας. Σε ό,τι αφορά το Conference League κληρωθήκαμε με την Άστον Βίλα, ξέρουμε ό,τι θα είναι δύσκολα, αλλά είναι παιχνίδια που δεν θα τα αφήσουμε, θα τα παλέψουμε για να πάμε στον τελικό» δήλωσε ο Ισπανός προπονητής των «ερυθρολεύκων.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0