Football Talk

«Κάλεσμα» Άμραμπατ προς τον κόσμο: «Φίλοι της ΑΕΚ, δώστε μας ό,τι έχετε την Τετάρτη!»

«Κάλεσμα» Άμραμπατ προς τον κόσμο: «Φίλοι της ΑΕΚ, δώστε μας ό,τι έχετε την Τετάρτη!»

Ο «χρυσός» σκόρερ της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, ήταν ευδιάθετος στις δηλώσεις του μετά το 100ο του ματς με τη φανέλα της «Ένωσης», ενώ κάλεσε τους φίλους της να γεμίσουν τη Νέα Φιλαδέλφεια από νωρίς στο ντέρμπι της Τετάρτης (24/04, 20:30) απέναντι στον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νόρντιν Άμραμπατ στην κάμερα της NOVA:

Για το πως νιώθει που ήρθε η ανατροπή με δικό του γκολ:

«Χαρούμενος με τη νίκη. Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά. Σήμερα ήταν πιο επιθετικός με τον κόσμο στο πλάι του. Παρόλο που είχαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε το 1-0. Είναι δύσκολο να το γυρίσεις, αλλά μαζέψαμε τρεις σημαντικούς βαθμούς».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες και τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος:

«Θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο γκολκίπερ για την εμφάνισή του και τις εξαιρετικές αποκρούσεις. Ο Αλμέιδα μας έδωσε έναν πολύ καλό λόγο στα αποδυτήρια και μας έδωσε νέο κίνητρο. Έγιναν κάποιες αλλαγές και μας βοήθησε το γρήγορο γκολ της ισοφάρισης».

Για το γεγονός ότι σημείωσε το νικητήριο γκολ της ΑΕΚ στην 100η του εμφάνιση και για τη φανέλα που πήρε από την ομάδα με τον αριθμό 100:

«Είναι μια πολύ ωραία κίνηση από το κλαμπ αυτή η φανέλα. Ήταν ξεχωριστό ματς για μένα, μπόρεσα και σκόραρα με το αριστερό σε ένα σημείο που αισθανόμασταν πίεση. Είμαι πολύ χαρούμενος, διανύω την τρίτη μου σεζόν στην ΑΕΚ και για την ηλικία μου δεν είναι και άσχημο».

Για το αν περίμενε ότι θα έπιανε 100 εμφανίσεις με την ΑΕΚ όταν υπέγραφε:

«Δεν το περίμενα όταν θα έμενα τρία χρόνια. Είναι ένα καταπληκτικό κλαμπ, με καταπληκτικό γήπεδο και κόσμο. Θα ήθελα να συνδυάσω τη χρονιά μου αυτή με έναν τίτλο, αλλιώς θα είναι μια χάλια σεζόν».

Για το πού θα πάει η φανέλα:

«Θα πάει σε φιλανθρωπική δράση. Ξεκινάμε από 5.000, ίσως ο πρόεδρος δώσει κάτι παραπάνω (σ.σ. γέλια)».

Για το αν έχει μέλλον στην ΑΕΚ:

«Δεν γνωρίζω ακόμα. Το συμβόλαιο μου λήγει το καλοκαίρι. Σκέφτομαι μόνο την ομάδα για να πάρουμε τον τίτλο. Τέσσερα ματς απομένουν, θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΚ ενόψει Παναθηναϊκού:

«Οπαδοί της ΑΕΚ, την Τετάρτη σας χρειαζόμαστε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ελάτε στο γήπεδο, ελάτε νωρίς, δώστε μας ενέργεια, δώστε μας ό,τι έχετε για να γίνετε ο 12ος παίκτης και να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη».

Για το πότε έτρεχε περισσότερο όταν ήταν νέος ή τώρα:

«Προσωπικά δεν γνωρίζω. Αισθάνομαι πολύ καλά, θα δούμε τι μας περιμένει στο μέλλον».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0