Football Talk

Αποθέωση για Φατίχ Τερίμ από τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Αυτοκράτορας οδηγεί τον Παναθηναϊκό στον τίτλο»!

Αποθέωση για Φατίχ Τερίμ από τουρκικά ΜΜΕ: «Ο Αυτοκράτορας οδηγεί τον Παναθηναϊκό στον τίτλο»!

H μεγάλη εμφάνιση και η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού (5-0) στη Λαμία δεν πέρασε απαρατήρητη από τα τουρκικά μέσα τα οποία επιδόθηκαν σε ένα ρεσιτάλ αποθεωτικών αναρτήσεων για τον Φατίχ Τερίμ και… τον Τάσο Μπακασέτα!

Το 5-0 του Παναθηναϊκού στη Λαμία αποτελεί μία «δήλωση τίτλου» για το «τριφύλλι» και τα μέσα από τη γειτονική Τουρκία... αποθεώνουν τον Φατίχ Τερίμ για τις επιδόσεις του στο «τιμόνι» του Παναθηναϊκού.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι αναρτήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και έρχονται από την Τουρκία, είναι άκρως πανηγυρικές και αποθεωτικές για τον «Αυτοκράτορα» του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Ασφαλώς, από τις αναρτήσεις των Τούρκων δεν έλειψαν οι «ύμνοι» και οι αναφορές προς το Τάσο Μπακασέτα που αγαπήθηκε πολύ για όσο διάστημα παρέμεινε στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε με τις φανέλες των Αλάνιασπορ και Τραμπζονσπόρ.

Δείτε παρακάτω:

 
4η σερί νίκη.


Ο Μπακασέτας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 2 γκολ και 2 ασίστ. 

Τη στιγμή που το tweet τoυ λογαριασμού Avrupa Fatihi αναφέρει: Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην πρώτη θέση της Super League με αγώνα περισσότερο.

O λογαριασμός, PANATHINAIKOS FC  - TÜRKİYE, κινείται στο ίδιο μήκος κύματος και προσθέτει: Νέος επικεφαλής στη κούρσα της Super League, ο Παναθηναϊκός, με παιχνίδι περισσότερο.


 
Παναθηναϊκός - Λαμία 5 γκολ σε 60 λεπτά!

Ενώ, τέλος, τα «τιτιβίσματα» των mackolic και FOTOMAC, αναφέρονται και πάλι στην πρωτοκαθεδρία της ομάδας του Φατίχ Τερίμ στην κούρσα του πρωταθλήματος, αλλά και στα επιτεύγματα του Τάσου Μπακασέτα.

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της Stoiximan Super League με παιχνίδι περισσότερο και πως ο Τάσος Μπακασέτας πυροβόλησε δύο φορές για τη νίκη του Παναθηναϊκού!

Δημήτρης Τσάκνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0