Football Talk

Ο Παναθηναϊκός έπραξε τα αυτονόητα και ο «εξωγήινος» Ιωαννίδης το έκανε τυπική διαδικασία!

Ο Παναθηναϊκός έπραξε τα αυτονόητα και ο «εξωγήινος» Ιωαννίδης το έκανε τυπική διαδικασία!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Λαμίας, με τον Φώτη Ιωαννίδη να κάνει εκπληκτική εμφάνιση και να δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να φύγει… ήσυχη από το γήπεδο.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Απλός, λυτός και απέρριτος παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στην Λαμία και πήρε το δεύτερο τρίποντο του, κόντρα στους Φθιώτες. Ομάδες τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο Παναθηναϊκός, θα πρέπει να παίρνουν εύκολα (καλή ώρα) νίκες απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες.

Το άγχος και το μεγάλο «πρέπει» που υπήρχαν πριν από τα παιχνίδια με την ομάδα του Βόκολου, ολοκληρώθηκαν με μια… μεγάλη  ανάσα ηρεμίας. Προφανώς στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις, η ομάδα του Τερίμ έπραξε τα αυτονόητα και μάζεψε τα δύο απαραίτητα και πολύ κομβικά τρίποντα. Από εδώ και μπρος, βέβαια, όλα τα παιχνίδια είναι μεγαλύτερης δυσκολίας και η χρονιά μπαίνει σε τελική ευθεία.

Τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού ήταν πολύ… άοσμα και άχρωμα, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς αξιόλογες φάσεις. Ανησυχία προκάλεσε ο τραυματισμός του Μπερνάρ, ο οποίος έπιασε τον δικέφαλο του μετά από μια σύγκρουση που είχε και βρέθηκε στο χορτάρι. Ο Βραζιλιάνος πέρασε αλλαγή στο 22’ και το ρεπορτάζ ανέφερε πως δεν διατρέχει λόγος σοβαρής ανησυχίας, καθώς ο πόνος δεν ήταν τόσο έντονος.

Ο Βέρμπιτς αντικατέστησε τον 31χρονο επιθετικό και ο Σλοβένος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 1-0, ενώ μερικά δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα ο Μπακασέτας σκόραρε και διπλασίασε την διαφορά. Μεγάλος πρωταγωνιστής και στα δύο γκολ ήταν πάλι ο Ιωαννίδης, που με ατομική προσπάθεια πέρασε όλη την άμυνα της Λαμίας. Στην πρώτη περίπτωση πάσαρε στον Λημνιό που σούταρε και ο Βέρμπιτς πήρε το ριμπάουντ, ενώ στη δεύτερη έδωσε πάσα πάρε βάλε στον αρχηγό της Εθνικής Ομάδας.

Αφού ο Ιωαννίδης είχε τεράστια συμβολή στα δύο πρώτα γκολ, ήρθε η ώρα να σκοράρει για να κάνει το 3-0 από κόρνερ του Μπακασέτα στο 54’. Σε φάση διαρκείας ο Μπακασέτας με πλασέ έκανε το 4-0 στο 57ο λεπτό, ενώ ο Ιωαννίδης έκανε το τελικό 5-0 με ατομική ενέργεια και με ένα πλασέ έστειλε την μπάλα για πέμπτη φορά στα δίχτυα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης, έχει πραγματοποιήσει ακόμα μια «εξωγήινη» εμφάνιση, με φοβερές επαφές με την μπάλα, πολύ ρεπερτόριο σε ντρίπλα, αλλά ο Έλληνας επιθετικός φαίνεται πως δεν σταματάει να εξελίσσεται και να εκτοξεύει τόσο την ποιότητα του, όσο και την αξία του.

Οι επόμενες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα είναι πολύ κομβικές, αρχής γενομένης αυτό της Τετάρτης (24/4) στην Opap Arena κόντρα στην ΑΕΚ. Από εκεί και έπειτα, Άρης, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα είναι τα… εμπόδια που έχει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

www.bnsport.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0