Football Talk

Η Βίλα έμαθε πως παίζει με τον Ολυμπιακό, έκανε ανατροπή τρεις μέρες μετά και συνεχίζει για το Champions League!

Η Βίλα έμαθε πως παίζει με τον Ολυμπιακό, έκανε ανατροπή τρεις μέρες μετά και συνεχίζει για το Champions League!

Είχε προβλήματα στην ανασταλτική της λειτουργία, βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Μπόρνμουθ, αλλά η Άστον Βίλα επιθετικά πετάει… φωτιές. Έκανε ανατροπή στο «Βίλα Παρκ», επικράτησε με 3-1, είχε ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ, δίχως σε αυτούς να συμπεριλαμβάνεται ο Γουότκινς. Όλα αυτά, τρεις ημέρες αφότου έμαθε πως συναντά τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Europa Conference League!

Εξαιρετική Άστον Βίλα απέναντι στην Μπόρνμουθ, 64 ώρες αφού έμαθε πως ο Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλός της, στα ημιτελικά του Europa Conference League. Σκόραρε τρεις φορές, έκανε ανατροπή, είχε ισάριθμους διαφορετικούς σκόρερ και πανηγύρισε τη 2η συνεχόμενη νίκη της, σε επίπεδο Premier League.



Πώς φτάσαμε όμως σε αυτό το σημείο;  Η Μπόρνμουθ έβαλε δύσκολα στην Άστον Βίλα. Προσπάθησε να της κλέψει όλη τη χαρά για την πρόκριση στα ημιτελικά του Europa Conference League μετά την επιτυχία εις βάρος της Λιλ. Ο Ντόμινικ Σολάνκε με το 20ο του γκολ σε όλες τις διοργανώσεις έβαλε μπροστά το σύνολο του Ιραόλα από την άσπρη βούλα, όμως, οι «χωριάτες» τελικά φέτος... έχουν πάρει πολύ θάρρος.

Στο πιο ιδανικό σημείο, τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, η κίνηση του Ρότζερς κεντρικά κι ένα πολύ δυνατό σουτ έγραψε το 1-1 για τη Βίλα ώστε στο δεύτερο μέρος να υπάρχει άλλη ψυχολογία κι όλα να ξεκινήσουν απ' την αρχή.

Κάπως έτσι έγινε, με την ομάδα του Έμερι να βγάζει αντίδραση, να φτάνει στην ανατροπή με τον Ντιαμπί στο 57' έπειτα από «σερβίρισμα» του Γουότκινς, με τον τελευταίο στο 78' απλά να δίνει... στο πιάτο και το γκολ του Μπέιλι για το 3-1 και την ασφάλεια νίκης για το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ.


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0