Football Talk

Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη 2-1: «Φρένο» στο αήττητο σερί και νίκη-ανάσα παραμονής! (video)

Βέρντερ Βρέμης – Στουτγκάρδη 2-1: «Φρένο» στο αήττητο σερί και νίκη-ανάσα παραμονής! (video)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ντουκς, η Βέρντερ Βρέμης πήρε τη νίκη επί της Στουτγκάρδης (2-1), με την ομάδα του Σεμπάστιαν Χένες να βρίσκεται πλέον στο -3 από τη δεύτερη Μπάγερν Μονάχου.

Η Βέρντερ Βρέμης υποδέχθηκε τη Στουτγκάρδη για την 30ή στροφή της Bundesliga. Οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστή τον Ντουκς των δύο τερμάτων, ήταν πιο αποτελεσματικοί και «γεύτηκαν» τη νίκη μετά από τα μέσα Φεβρουαρίου. 

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με χαμένη ευκαιρία από νωρίς, μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Ουντάβ έστειλε την μπάλα πάνω στον Τσέτερερ από πλεονεκτική θέση. Στο 26’, η Βέρντερ κέρδισε πέναλτι μετά το μαρκάρισμα του Λέβελινγκ, με τον Ντουκς να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί για το 1-0. 


Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Ουντάβ βρέθηκε ξανά μία «ανάσα» από το γκολ, αλλά στάθηκε άτυχος με την κεφαλιά του να χτυπά στο οριζόντιο και μετά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη, ο Λέβελινγκ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Τσέτερερ, με τον τερματοφύλακα της Βέρντερ να αποσοβεί το γκολ. Στην εξέλιξη της φάσης, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα και ο Ντουκς σκόραρε ξανά με κοντινή προβολή κάνοντας το 2-0.


Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και μείωσαν με τον Ουντάβ στο 71’, σε φάση διαρκείας μπροστά από την εστία της Βέρντερ.


Μέχρι το φινάλε, η Στουτγκάρδη πίεζε για να βρει την ισοφάριση και να αποφύγει την ήττα, αλλά παρά την προσπάθειά της, η Βέρντερ άντεξε και πανηγύρισε τη νίκη μετά από σχεδόν δύο μήνες, η οποία την ανέβασε στους 34 βαθμούς και την ενδέκατη θέση. 

Η ομάδα του Χένες γνώρισε την πρώτη της ήττα μετά από 11 αγωνιστικές και έμεινε στους 63 βαθμούς, στο +4 από την τέταρτη Λειψία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βέρντερ Βρέμης (Όλ. Βέρνερ): Τσέτερερ, Γιουνγκ (97' Τζεόνγκ), Φριντλ, Βέλκοβιτς, Βάιζερ, Λίνεν, Άγκου, Μπιτενκούρτ (83' Γκρος), Σμιντ (98' Μαλατίνι), Βόλτεμαντε (83' Κοβνάτσκι), Ντουκς (90' Ντεμάν)

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Νίμπελ, Στεργίου (46’ Στέντσελ), Άντον, Ίτο, Μίτελσταντ, Λέβελινγκ (65’ Σιλάς), Καραζόρ (65’ Νταχούντ), Στίλερ, Μιλό (46’ Φούριχ), Ουντάβ, Γκιρασί

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0