Football Talk

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Νίκη που «κλείδωσε» την παραμονή για τους Σερραίους!

Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-1: Νίκη που «κλείδωσε» την παραμονή για τους Σερραίους!

Ο Πανσερραϊκός νίκησε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική των Play Outs του πρωταθλήματος, χάρη στα γκολ των Τομάς και Ουάρντα. Το πάλεψαν οι Γιαννιώτες για τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά δεν τα κατάφεραν, με τις δύο ομάδες να μετρούν από ένα εύστοχο πέναλτι.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε στις Σέρρες τον ήδη υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα, για την 5η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League παίρνοντας τη νίκη που στην ουσία σφράγισε την παραμονή του στην κατηγορία.

Στο ξεκίνημά του, το ματς ήταν ανοιχτό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες. Ο ΠΑΣ έφτασε κοντά στο γκολ στο 22’, αλλά το σουτ του Ροσέρο σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Κατσίκα και κατέληξε άουτ.

Ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε στο 29ο λεπτό, με το τρομερό σουτ του Τομάς να νικάει τον Αθανασίου για το 1-0. Από το σημείο αυτό, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία άρχισε να πατάει καλύτερα και βρήκε δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Μπετανκόρ, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ουάρντα που ανέλαβε την εκτέλεση ευστόχησε κάνοντας το 2-0.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΠΑΣ δεν παράτησε το ματς. Στην επανάληψη, ήταν η σειρά του να κερδίσει πέναλτι για μαρκάρισμα πάνω στον Ροσέρο, με τον Κόντε να ευστοχεί μειώνοντας σε 2-1 στο 65’.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Γούλερι γλύτωσε τον Πανσερραϊκό από την ισοφάριση, βγάζοντας την μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Ο Ουάρντα έχασε την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη νίκη για τους Σερραίους στο 88', με τον Αθανασίου να σταματάει την προσπάθειά του. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος και η ομάδα του Γκαρσία πήρε το τρίποντο φτάνοντας αισίως στους 35 βαθμούς. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Κατσίκας,  Δεληγιαννίδης, Αυλωνίτης, Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Ουεντραόγκο, Οικονόμου (77' Στάικος), Τομάς (89' Ντανκερλούι), Ουάρντα, Άλεκσιτς (78' Χατζηστραβός), Μπετανκόρ (66΄Γούλερι)

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης (49’ Μπακαδήμας), Εραμούσπε, Κιάκος (46’ Πανάγου), Τζίνο (59’ Μπεγκάλα), Ριένστρα (46’ Κύρκος), Καραχάλιος, Λεό (72’ Παμλίδης), Ροσέρο, Κόντε

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0