Football Talk

Ένας Βραζιλιάνος που αγάπησε πολύ την Τσέλσι: Με τη Λούτον νευρίασε, με τη Σίτι… δάκρυσε ο Τιάγκο Σίλβα! (video)

Ένας Βραζιλιάνος που αγάπησε πολύ την Τσέλσι: Με τη Λούτον νευρίασε, με τη Σίτι… δάκρυσε ο Τιάγκο Σίλβα! (video)
Ο Τιάγκο Σίλβα βιώνει μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες σεζόν της καριέρας του, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να δείχνει πως έχει αγαπήσει την Τσέλσι, την ώρα που μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Σίτι, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Το «όνειρο» της Τσέλσι για την διεκδίκηση κάποιου τίτλου κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (21/04) στο Γουέμπλεϊ, όπου οι «μπλε» ηττήθηκαν με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός τελικού του FA Cup.  

Πάντως, μετά από αυτή την ήττα των Λονδρέζων, τα «φώτα» έπεσαν επάνω στα δάκρυα του Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος με τη λήξη της αναμέτρησης δάκρυσε και παρότι είναι έμπειρος και έχει ζήσει αρκετές δύσκολες καταστάσεις στην καριέρα του, ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να ελέγξει τα συναισθήματά του.

Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού εκπνέει το καλοκαίρι και με τον ίδιο να βρίσκεται στο 39ο έτος της ηλικίας του, η επέκταση του συμβολαίου του φαντάζει κάτι παραπάνω από... αδύνατη.

Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει ο Σίλβα και γι’ αυτό το λόγο φαίνεται πως το παιχνίδι με τη Σίτι ήταν συναισθηματικά σημαντικό για εκείνον. Γιατί ο 39χρονος θα είχε την ευκαιρία να βρεθεί σε έναν τελευταίο τελικό με την Τσέλσι. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε.  

Και όλα αυτά, τη στιγμή που πριν μερικούς μήνες, ο Τιάγκο Σίλβα ήταν έξαλλος με τους συμπαίκτες του, που κόντεψαν να «πετάξουν» στα... σκουπίδια, ένα προβάδισμα τριών γκολ που είχαν στο εκτός έδρας ματς με τη Λούτον.  

Στις 30 Δεκεμβρίου του 2023, η Τσέλσι είχε προηγηθεί με 3-0 απέναντι στη Λούτον, όμως η ομάδα του Ρομπ Έντουαρντς είχε μειώσει σε 3-2, ενώ στο φινάλε είχε πλησιάσει και στην ισοφάριση.

Σε εκείνο το ματς, ο Τιάγκο Σίλβα ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και την είχε κρατήσει με σημαντικές επεμβάσεις, την ώρα που μετά τη λήξη εξέφρασε τον εκνευρισμό του, που η Τσέλσι κινδύνεψε να χάσει τη νίκη μέσα από τα... χέρια της.  


Πρόκειται για μία ιδιαίτερη σεζόν για τον Βραζιλιάνο στόπερ, ο οποίος βρίσκεται τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο και δείχνει να έχει αγαπήσει την Τσέλσι. Παρόλα αυτά, η κλεψύδρα φαίνεται να... αδειάζει και το σίγουρο είναι πως ο ίδιος θα επιθυμούσε να αποχωρήσει από την Τσέλσι, έχοντας πραγματοποιήσει μία καλύτερη σεζόν, όσον αφορά στο επίπεδο των διακρίσεων και των ομαδικών στόχων.
 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0