Football Talk

Τζιρόνα – Κάντιθ 4-1: Καταιγιστικοί οι Καταλανοί, ετοιμάζονται για Champions League! (video)

Τζιρόνα – Κάντιθ 4-1: Καταιγιστικοί οι Καταλανοί, ετοιμάζονται για Champions League! (video)

To δυναμικό ξεκίνημα της Τζιρόνα στην La Liga άρχισε με τον καιρό να φθίνει. Παρόλα αυτά κόντρα στην Κάντιθ το Σάββατο (20/04) θυμήθηκε τον παλιό της εαυτό και φτάνει κοντά στην εξασφάλιση ενός εισιτηρίου για το επόμενο Champions League. Σίγουρα, οι φιλοξενούμενοι δεν αποτελούν τον ισχυρότερο αντίπαλο, όμως το μόνο που έχει σημασία για τους Καταλανούς είναι η νίκη (20/04, 4-1).

Όπως όλα δείχνουν, η Κάντιθ πάει για υποβιβασμό, όμως κάθε προσπάθεια και κάθε νίκη είναι σημαντική και κρίσιμη για να ανατραπούν τα δεδομένα. Παρόλα αυτά, η Τζιρόνα, παρά τα σκαμπανεβάσματα που αντιμετώπισε καθόλη τη σεζόν, ήταν εκείνη που πήρε το αποτέλεσμα που χρειαζόταν, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στο πολυπόθητο εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Το σκορ άνοιξε στο 9’ ο Έρικ Γκαρθία, δανεικός από την γειτονική Μπαρτσελόνα, με κεφαλιά, ενώ στο 12’ ο Ντόβμπικ βρήκε δίχτυα, μόνο για δει το γκολ του να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Την λύση βρήκαν από κοινού οι Γκουτιέρεθ και Μαρτίν στο 22’, με τον πρώτο να πασάρει πονηρά την μπάλα μέσα στην περιοχή και τον δεύτερο να... εκτελεί ψυχρά, ενώ στο 71’ ο Ντόβμπικ «εξιλεώθηκε», σημειώνοντας το 3-0.

Στο 81’ ο Εσκαλάντε έβαλε τους φιλοξενούμενους στο παιχνίδι, σκοράροντας στο 81’, με τον Πόρτου να μην χάνει ευκαιρία να απαντήσει στο 82’ και να σημειώσει το τελικό 4-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκαζανίκα, Γκαρθία Ε., Λόπεθ, Μπλιντ, Κόουτο (86’ Τόρε), Χερέρα (58’ Σολίς Ρομέρο), Γκαρθία Α. (86’ Βίγια), Γκουτιέρεθ (76’ Μαρτίνεθ), Ντόβμπικ, Σάβιο, Μάρτιν (76’ Πόρτου)

Κάντιθ (Μ. Πελεγκρίνο): Λεντέσμα, Καρσελέν, Ουσού, Τσούστ, Λούκας Πίρες, Ναβάρο (86’ Γκουαρδιόλα), Αλκαράθ, Φερνάντεθ (46’ Εσκαλάντε), Αλέχο (70’ Σομπρίνο), Χουάνμι (46’ Ράμος), Γκόμες (70’ Μάρτι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0