Football Talk

Ώρα για την τελική ευθεία: Το πρόγραμμα των Play Offs και οι μάχες των τεσσάρων διεκδικητών!

Ώρα για την τελική ευθεία: Το πρόγραμμα των Play Offs και οι μάχες των τεσσάρων διεκδικητών!

Τα Play Offs της Stoiximan Super League έφτασαν αισίως στου δρόμου τα μισά. Άλλο τόσο έμεινε για να μάθουμε ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του φετινού πρωταθλήματος. Δείτε το πρόγραμμα του δεύτερου γύρου που ξεκινάει σήμερα (21/04).

Το δεύτερο μέρος των Play Offs της Stoiximan Super League βρίσκεται προ των πυλών. Οι έξι ομάδες ρίχνονται στη μάχη, με την αναμέτρηση ΟλυμπιακόςΠΑΟΚ να ξεχωρίζει σε αυτή την 6η αγωνιστική.

Η διαφορά μεταξύ της πρωτοπόρου ΑΕΚ με τον τέταρτο Ολυμπιακό είναι έξι βαθμοί, με τους Πειραιώτες, όπως και τον ΠΑΟΚ να έχουν ένα ματς λιγότερο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν στις πέντε εναπομείνασες αγωνιστικές μέχρι να αναδειχθεί ο νέος πρωταθλητής.

Ποιο είναι το πρόγραμμα των ομάδων; Αρχικά, να υπενθυμίζουμε ότι το ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα είχε μετατεθεί αρχικά για την Πρωτομαγιά, όμως μετά την πρόκριση των «ερυθρολεύκων» στα ημιτελικά του Europa Conference League, αναμένεται να πάρει νέα αναβολή.

Όπως επίσης και το ΟλυμπιακόςΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου. Δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αλλά αυτό είναι κάτι που θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες από την αρμόδια αρχή.

Όσον αφορά στους τέσσερις διεκδικητές του τίτλου, η ΑΕΚ καλείται να ξεπεράσει αρχικά το εμπόδιο του Άρη στο Κλ. Βικελίδης (21/04, 19:30), προτού αναμετρηθεί με Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό (στο ματς που θα μετατεθεί σε άλλη ημερομηνία) για να κλείσουν τη σεζόν στην OPAP Arena απέναντι στη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός παίζει δύο σερί εκτός έδρας με Λαμία (21/04, 17:00)και ΑΕΚ, ακολουθούν τα ματς με Άρη και ΠΑΟΚ, με το τριφύλλι να κλείνει τις υποχρεώσεις του με το ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρου.

Για τον ΠΑΟΚ εκκρεμεί, όπως είπαμε, η αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον οποίο παίζει σήμερα (21/04, 20:30). Έχει ακόμη εκτός τη Λαμία, ενώ ακολουθούν δύο σερί ματς με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ την τελευταία αγωνιστική αναμετράται με τον Άρη εκτός.

Τέλος, ο Ολυμπιακός, πέραν του σημερινού ματς με τον ΠΑΟΚ, έχει να αντιμετωπίσει τον Άρη εκτός, τη Λαμία και την ΑΕΚ στο Γ. Καραϊσκάκης και κλείνει τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η βαθμολογία των Play Offs όπως έχει διαμορφωθεί:

βαθμολογια_play_offs.png

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Λαμία – Παναθηναϊκός

Άρης – ΑΕΚ

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Λαμία – ΠΑΟΚ

Άρης – Ολυμπιακός

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός – Λαμία

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

Παναθηναϊκός – Άρης

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής:

Ολυμπιακός – ΑΕΚ

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Λαμία – Άρης

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Άρης – ΠΑΟΚ

ΑΕΚ – Λαμία

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0