Football Talk

Ποιοι θα… σωθούν: Δύο θέσεις για Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά στη Stoiximan Super League!

Ποιοι θα… σωθούν: Δύο θέσεις για Παναιτωλικό, Βόλο και Κηφισιά στη Stoiximan Super League!

Δύο «στροφές» πριν το φινάλε και μία ομάδα εκ των Παναιτωλικού, Βόλου ή Κηφισιάς, θα υποβιβαστεί στη Super League 2. Δείτε τη βαθμολογία και το πρόγραμμα των Play Outs.

Δύο αγωνιστικές… φωτιά απομένουν για την ολοκλήρωση των Play Outs της Stoiximan Super League. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πει ήδη «αντίο», αλλά οι νίκες του Παναιτωλικού και της Κηφισιάς, κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (20/04, 0-2) και Ατρόμητο (20/04, 1-2) αντίστοιχα, σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου από τον ΟΦΗ (20/04, 2-1), έφεραν τρεις ομάδες να «μάχονται» για δύο θέσεις που θα οδηγήσουν στη σωτηρία.

Η ομάδα του Αγρινίου είναι στους 30 βαθμούς, ενώ ο Βόλος ακολουθεί με 29 και η Κηφισιά, που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, με 28.

Τι χρειάζονται οι ομάδες; Ο Παναιτωλικός με τέσσερις βαθμούς εξασφαλίζει την σωτηρία, ενώ η ομάδα της Μαγνησίας, εάν κάνει το 2/2 κρατά την τύχη στα χέρια της. Από την άλλη, η Κηφισιά εξαρτάται πλήρως από τις απώλειες των αντιπάλων της, ενώ παράλληλα πρέπει η ίδια να συνεχίσει να μαζεύει βαθμούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η 5η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (21/04), με την αναμέτρηση μεταξύ Πανσερραϊκού και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η Βαθμολογία των Play Outs, μετά από 5 αγωνιστικές:

                                                   Screenshot_28.png

Το πρόγραμμα του Παναιτωλικού:

27/04 Ατρόμητος (εντός)

11/05 ΟΦΗ (εκτός)

Το πρόγραμμα του Βόλου:

27/04 Πανσερραϊκός (εντός)

11/05 ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός)

Το πρόγραμμα της Κηφισιάς:

27/4 ΠΑΣ Γιάννινα (εντός)

11/5 Πανσερραϊκός (εκτός)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0