Football Talk

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2: Το ήθελε, το πήρε και αρνείται να υποβιβαστεί!

Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός 0-2: Το ήθελε, το πήρε και αρνείται να υποβιβαστεί!

Ο Παναιτωλικός θέλει να συνεχίσει στη «μεγάλη» κατηγορία και τη νέα σεζόν και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία! Πέρασε νικηφόρα από την Τρίπολη (20/04, 0-2), ήταν ανώτερος από τον Αστέρα και συνεχίζει να… αποφεύγει τη ζώνη του υποβιβασμού.

Τρεις βαθμούς από… χρυσάφι πήρε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός! Οι Αγρινιώτες ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη, κάτι που φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Κέρδισαν με 2-0 τον Αστέρα (20/04), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Outs της Stoiximan Super League, και κάπως έτσι, συνεχίζουν να αποφεύγουν τη ζώνη του υποβιβασμού.

Δύο αγωνιστικές απομένουν ακόμα, με τον Παναιτωλικό να είναι στους 30 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Βόλο και δύο από την Κηφισιά, η οποία είναι στην προτελευταία θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους. Πίεζαν και βρήκαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 8ο λεπτό, με ένα δυνατό σουτ του Ντίας.

Η απάντηση από τον Αστέρα ήρθε στο 22’, έπειτα από φάουλ του Μπαρτόλο, με τον Πίτσου να σουτάρει και τον Τσάβες να στέλνει την μπάλα κόρνερ.

Λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Παναιτωλικός βρήκε το «χρυσό» γκολ. Στο 31’, ο Τορεχόν σέντραρε, η άμυνα των Αρκάδων δεν μπόρεσε να απομακρύνει και η μπάλα έφτασε στον Ντίας, που πλάσαρε και άνοιξε το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων!

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Πετράκη έψαξε και το δεύτερο γκολ που θα διευκόλυνε το έργο της. Έφτασε κοντά σε αυτό στο 56’, με τον Λομονάκο να μην μπορεί όμως να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για να το βρει εν τέλει στο 67ο λεπτό.

Τότε, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος μοίρασε στον Ζοάο Πέδρο, που δεν λάθεψε, σκόραρε για να γράψει το 0-2 και να «κλειδώσει» τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για τον σύλλογο του Αγρινίου!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης (88' Ρ. Γκαρθία), Πίτσου, Καστάνιο, Χουχούμης (63' Άλβαρες), Γιαμπλόνσκι, Γκος (80' Αλάγκμπε), Παλάσιος (63' Ζουγλής), Μπαρτόλο (46' Μάντζης), Ρεγκίς, Μιριτέλο

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας, Οικονόμου, Μαλής (79' Μ. Ντουάρτε), Ταμπίτζε, Τορεχόν, Λιάβας (63' Χατζηθεοδωρίδης), Πέρες (82' Τσιγγάρας), Χουάνπι, Λομονάκο (63' Ζ. Πέδρο), Ντίαζ (82' Φ. Ντουάρτε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0