Football Talk

Έμπολι – Νάπολι 1-0: Σόκαρε... τους «παρτενοπέι» και απομακρύνεται από τον υποβιβασμό (video)

Έμπολι – Νάπολι 1-0: Σόκαρε... τους «παρτενοπέι» και απομακρύνεται από τον υποβιβασμό (video)

Η εκτός πεντάδας Νάπολι δέχθηκε μια... δυσάρεστη έκπληξη από την Έμπολι το Σάββατο (20/04), όταν η οικοδέσποινα όχι μόνο επιβλήθηκε (1-0), αλλά και από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, σοκάροντας τους φιλοξενούμενους.

Η Έμπολι παλεύει να μείνει εκτός της ζώνης υποβιβασμού και το κατάφερε κόντρα στην όγδοη Νάπολι, ανοίγοντας το σκορ με... συνοπτικές διαδικασίες. Η επιθυμία να μείνει στην πρώτη κατηγορία έγινε πράξη χάρη στους Γκιάσι και Τσέρι.

Στο 4ο κιόλας λεπτό ο Γκιάσι έβγαλε μια εξαιρετική σέντρα με αποδέκτη τον Τσέρι, ο οποίος σηκώθηκε ψηλά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Στο 8’ ο σκόρερ της Έμπολι έπεσε από μαρκάρισμα αμυντικού, με την οικοδέσποινα να ζητάει πέναλτι, όμως ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, ενώ λίγο αργότερα στο 20’, πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω τραυματισμού.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν 90’ να βρουν τι πάει λάθος, αλλά δεν τα κατάφεραν. Ο Κβαρατσχέλια απείλησε στο 67’, δίχως όμως αποτέλεσμα. Τελικά, η Έμπολι ανέβηκε δύο θέσεις και απομακρύνθηκε προσωρινά από τον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Έμπολι (Ντ. Νικολά): Καπρίλε, Μπερεζίνσκι, Βαλούκεβιτς, Λουπέρτο, Γκιάσι, Γκράσι (82’ Μπαστόνι), Μαλέχ, Πετσέλα (82’ Κέκεϊς), Φατσίνι (69’ Ζουρκόφσκι), Καμπιάγκι (69’ Καντσελιέρι), Τσέρι (20’ Νιανγκ)

Νάπολι (Φ. Καλτσόνα): Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Όστιγκαρντ, Χουάν Ζεσούς, Νατάν (46’ Ματζόκι), Ανγκουίσα (89’ Σιμεόνε), Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Πολιτάνο (72’ Νγκονζέ), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια (72’ Ρασμπαντόρι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0