Football Talk

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Νίκη παραμονής, με... υπογραφή Τοράλ! (video)

ΟΦΗ - Βόλος 2-1: Νίκη παραμονής, με... υπογραφή Τοράλ! (video)

 Με μεγάλο «πρωταγωνιστή» τον Γιον Τοράλ, ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 το Βόλο εντός έδρας και «κλείδωσε» την παραμονή του στη Stoiximan Super League!

Με την... υπογραφή του Γιον Τοράλ, ο ΟΦΗ επικράτησε 2-1 του Βόλου στο Ηράκλειο, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Play Out της Stoiximan Super League.

Με αυτό τον τρόπο, η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, έφτασε τους 34 βαθμούς και «κλείδωσε» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία, την ίδια στιγμή που οι Θεσσαλοί παρέμειναν στους 29 βαθμούς και «μπλέκουν»!

Στην «εκκίνηση» της αναμέτρησης, οι Κρητικοί προσπάθησαν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και πίεζαν για να βρουν το γκολ. Κάτι το οποίο πέτυχαν στο 28ο λεπτό, όταν ο Ριέρα έστρωσε στον Τοράλ, με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και να γράφει το 1-0.

Μάλιστα, ο Ισπανός μέσος πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 49’! Ο 29χρονος πάτησε στην περιοχή και με ένα υπέροχο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, δίνοντάς της σημαντικό προβάδισμα.

Παρόλα αυτά, αυτό το γκολ δεν ήταν αρκετό για να αποφύγουν οι φιλοξενούμενοι την ήττα, με τον ΟΦΗ να παίρνει τη νίκη με 2-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων  

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης (72΄Λαμπρόπουλος), Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Μεγιάδο (79΄Γκλάζερ), Μπάκου (72΄Μοσκέρα), Τοράλ (65΄Γκαγιέγκος), Ριέρα, Ισέκα (79΄Λουίζ Φελίπε).

Βόλος (Κόντης): Κόβατς, Μύγας (62΄Μπερτόγλιο), Καλογερόπουλος, Άλχο, Λούνα(85΄Κίτσος), Ντε Καμπς (62΄Τρουιγέ), Τσοκάνης, Κόμπα, Γκλάβτσιτς, Ασεχνούν (70΄Ποπέσκου), Μανουέλ Γκαρσία (70΄Μωραϊτης). 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0