Football Talk

H Θέλτα έμαθε να κερδίζει με Έλληνα σκόρερ: Ο Δουβίκας έκανε το 4X4! (video)

H Θέλτα έμαθε να κερδίζει με Έλληνα σκόρερ: Ο Δουβίκας έκανε το 4X4! (video)

Ένας Έλληνας κάνει την διαφορά στην Θέλτα! Ο Τάσος Δουβίκας είναι το... μυστικό όπλο της ισπανικής ομάδας. Διαμόρφωσε το 3-1 κόντρα στη Λας Πάλμας, ενώ στο τελικό 4-1 παρείχε την ασίστ, αποτελώντας το... γούρι των «κελτών».

Η Θέλτα «σάρωσε» απέναντι στη Λας Πάλμας και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως την νίκη την χρωστάνε στον Τάσο Δουβίκα. Ο Έλληνας επιθετικός αποτέλεσε κινητήριο... μοχλό στην αναμέτρηση, αφού πέτυχε το τρίτο γκολ, ενώ στο τέταρτο και τελικό ήταν ο «δημιουργός», με τον Άσπας σε θέση εκτελεστή.

Ο Δουβίκας έχει σημειώσει 26 συμμετοχές στο ισπανικό πρωτάθλημα και πέντε γκολ, ενώ χάρη στα έξι του γκολ στο Κύπελλο, έχει φτάσει στο σύνολο τα 11 τέρματα. Κάθολου άσχημα για ένα ταλαντούχο παιδί που έχει την τύχη και τη χαρά να αγωνίζεται σε ένα από τα καλύτερα και ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα.

Τυχερή, όμως, είναι και οι «κέλτες» που τον έχουν στο ρόστερ τους. Θα μπορούσαμε να πούμε, χωρίς καμία υπερβολή, πως αποτελεί το... γούρι τους, καθώς η Θέλτα πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της, όπου ο Έλληνας διεθνής βρίσκει δίχτυα.

Μια σχέση... αλληλοεξάρτησης έχει δημιουργηθεί, με τα δύο μέρη να έχουν αντιληφθεί τώρα περισσότερο από ποτέ, πόσο πολύ οφελούν το ένα το άλλο. Μια σχέση, η οποία δεν απογοητεύει τους φίλους της ομάδας, φέρνει αποτελέσματα, ενώ παράλληλα προσφέρει όμορφο θέαμα. Συν το γεγονός φυσικά, ότι... εξάγουμε πολιτισμό, με την Ελλάδα να μπαίνει όλο και πιο ενεργά στον παγκόσμιο ποδοσφαιρικό χάρτη, με την ανάδειξη εγχώριων ταλέντων.

Σουζάννα Μποντίνη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0