Football Talk

Δεν συμβιβάστηκε η Γιουβέντους, ισοφάρισε τα πέναλτι με… αυτογκόλ και πήρε βαθμό! (video)

Δεν συμβιβάστηκε η Γιουβέντους, ισοφάρισε τα πέναλτι με… αυτογκόλ και πήρε βαθμό! (video)

Αρνήθηκε να χάσει από την Κάλιαρι η Γιουβέντους, ισοφάρισε στο 87ο λεπτό και έμεινε στο 2-2 εκτός έδρας. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο πέναλτι, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας με αυτογκόλ!

 

Η Κάλιαρι προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο μέρος με δύο πέναλτι αλλά στην επανάληψη η Γιουβέντους επέστρεψε και έσωσε τον βαθμό στη Σαρδηνία.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μέσα σε έξι λεπτά πήραν σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Ο Τζιανλούκα Γκαετάνο στο 30' άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι και στο 36' ο Γέρι Μίνα έγραψε το 2-0 με τον ίδιο τρόπο.

Οι «μπιανκονέρι» δεν απείλησαν διόλου στο πρώτο μέρος και αφυπνίστηκαν στην επανάληψη, κόντρα στο σύνολο του Παντελή Χατζηδιάκου. Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με όμορφη εκτέλεση φάουλ μείωσε στο 61ο λεπτό, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στη συνέχεια, αλλά να μην είναι αποτελεσματικοί.

Τη λύση έδωσε… άθελά του ο Αλμπέρτο Ντοσένα στο 87, όταν σε σέντρα από αριστερά επιχείρησε να διώξει, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0