Football Talk

«Πονοκέφαλος» της Stoiximan Super League, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού: Πιθανά σενάρια και ημερομηνίες για πρωτάθλημα και Κύπελλο

«Πονοκέφαλος» της Stoiximan Super League, μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού: Πιθανά σενάρια και ημερομηνίες για πρωτάθλημα και Κύπελλο

Μεγάλες αλλαγές σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα της Stoiximan Super League, αλλά και την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, αναμένεται να προκαλέσει η πρόκριση του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία τεράστια πρόκριση απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και έδωσε ραντεβού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League.

Με το πρόγραμμα της Stoiximan Super League, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson να «βρίσκεται» στον αέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Άστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου, με την ένατη αγωνιστική των play off να έχει οριστεί μεσοβδόμαδα, στις 8 Μαΐου, πράγμα που καθιστά αδύνατον να διεξαχθεί ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ.

Να υπενθυμίσουμε, πως ήδη έχει αναβληθεί το ντέρμπι της πέμπτης αγωνιστικής των play offs μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ. Διαθέσιμες ημερομηνίες δεν υπάρχουν, όποτε τα πιθανά σενάριά για την διεξαγωγή του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και της ένατης και δέκατης αγωνιστικής των play offs, πιθανώς θα επηρεάσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Betsson που έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου.

Άρα τα πιθανά σενάρια είναι δύο: Είτε ο τελικός θα διεξαχθεί -πιθανότατα- μία εβδομάδα αργότερα, είτε το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί μετά τον τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0