Football Talk

Γλύτωσε την αποβολή, αλλά όχι την τιμωρία: Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Γλύτωσε την αποβολή, αλλά όχι την τιμωρία: Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Φαίνεται πως ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα «πληρώσει» τελικά τις κίτρινες κάρτες που δέχθηκε κόντρα στη Λιλ, απουσιάζοντας κόντρα στον Ολυμπιακό! Παράλληλα, θα λείψουν και δύο παίκτες των Πειραιωτών.

Σχετικά Άρθρα

Ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής για την Άστον Βίλα. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βοήθησε την αγγλική ομάδα να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League κόντρα στη Λιλ, οδηγώντας την πάνω στον Ολυμπιακό.

Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού, ήταν πως ο Αργεντίνος τερματοφύλακας δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες, μία στην κανονική διάρκεια και μία στα πέναλτι, χωρίς ωστόσο να αποβληθεί, κάτι που προβλέπεται από τους κανονισμούς!

Πάντως, μπορεί να γλύτωσε την κόκκινη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα αποφύγει την τιμωρία. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Athletic, ο Μαρτίνες θα απουσιάσει από το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό, καθώς οι κάρτες ισχύουν κανονικά στο ποινολόγιο της UEFA!

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσουν ο Ανδρέας Ντόη, που αποβλήθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση της παράτασης, αλλά και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0