Football Talk

«Τι Κατάρ, τι Γαλλία, ο Μαρτίνες δεν αλλάζει!»: Ζήτησε από τους οπαδούς της Λιλ να σωπάσουν, ενώ χόρευε! (video)

«Τι Κατάρ, τι Γαλλία, ο Μαρτίνες δεν αλλάζει!»: Ζήτησε από τους οπαδούς της Λιλ να σωπάσουν, ενώ χόρευε! (video)

Η Άστον Βίλα πέρασε στα ημιτελικά του Europa Conference League και ο Εμιλιάνο Μαρτίνες άρχισε τα... δικά του, όπως στον τελικό του Μουντιάλ στο Κατάρ! Όπως φαίνεται, κάτι «παθαίνει» απέναντι στους Γάλλους!

Μία από τις τέσσερις ομάδες που έφτασαν στα ημιτελικά του φετινού Europa Conference League είναι η Άστον Βίλα. Και προφανώς, αντίπαλος του Ολυμπιακού, εφόσον προκριθεί επί της Φενέρμπαχτσε.

Ήταν το μεγάλο φαβορί στο ζευγάρι με τη Λιλ στους «8», ειδικά μετά το 2-1 του πρώτου ματς. Στη ρεβάνς, πάντως, τα... χρειάστηκε!

Έως το 87' και τη μείωση του σκορ από τον Κας, ήταν εκτός συνέχειας, εξαιτίας των γκολ των Γιαζιτσί (15') και Αντρέ (67').

Εν τέλει, το ματς πήγε στην παράταση και έπειτα στα πέναλτι, όπου «μίλησε» ο Εμιλιάνο Μαρτίνες!

Απέκρουσε δύο και αφού χάρισε -ουσιαστικά- την πρόκριση στη Βίλα, άρχισε χορευτικά και... πικαρίσματα προς τους αντίπαλους οπαδούς, ενώ τους ζητούσε να σωπάσουν!

Προφανώς, το μυαλό όλων μπροστά σε αυτές τις εικόνες, γύρισε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, όπου είχε συγκεντρώσει ξανά όλα τα βλέμματα πάνω του, για μερικές... εκκεντρικές κινήσεις του!



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0