Football Talk

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη – Άιντραχτ, απομένει το ‘ναι’ του ΠΑΟΚ»

«Υπάρχει συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη – Άιντραχτ, απομένει το ‘ναι’ του ΠΑΟΚ»

Το γερμανικό «Sky Sport» αποκαλύπτει συμφωνία μεταξύ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Κάνει τα πάντα φέτος. Οι εμφανίσεις του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τόσο εντός, όσο κυρίως και εκτός συνόρων, έχουν προσελκύσει αρκετά βλέμματα, από διάφορες ευρωπαϊκές ομάδες.

Αναμεσά τους βρίσκεται και η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με το γερμανικό «Sky Sport» μάλιστα να αποκαλύπτει πως ο νεαρός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τον σύλλογο της Γερμανίας!

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει ακόμα σημαντική διαφορά με τον ΠΑΟΚ, καθώς οι Θεσσαλονικείς αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 13 εκατομμύρια, ενώ η γερμανική ομάδα διατίθεται να φτάσει έως τα οκτώ.

Χαρακτηριστικά, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ονομάζεται Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 20χρονος αριστεροπόδαρος θα πρέπει να μετακομίσει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης το καλοκαίρι εάν η γερμανική ομάδα χάσει τον Πάτσο. Ο τρέχων παίκτης θα φύγει μόνο αν ένας σύλλογος βρει 50 έως 60 εκατομμύρια ευρώ από άλλες ομάδες.

Ήδη υπάρχει καταρχήν συμφωνία μεταξύ Κουλιεράκη και Φρανκφούρτης. Ο παίκτης θέλει να γίνει ο νικητής του
Europa League το 2022. Ο ΠΑΟΚ απαιτεί 13 εκατομμύρια ευρώ για τον αμυντικό, η Άιντραχτ θέλει να πληρώσει μόνο επτά με οκτώ εκατομμύρια ευρώ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0