Football Talk

Champions League: «Πάρτι» της Παρί στη Βαρκελώνη, υπέταξε την Ατλέτικο και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ντόρτμουντ! (video)

Champions League: «Πάρτι» της Παρί στη Βαρκελώνη, υπέταξε την Ατλέτικο και προκρίθηκε στα ημιτελικά η Ντόρτμουντ! (video)
Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ ξεπέρασαν τα «εμπόδια» των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης και πήραν το «εισιτήριο» για τους «4» του Champions League!

Για ακόμη ένα βράδυ, από το UEFA Champions League δεν έλειψαν οι εναλλαγές συναισθημάτων, η αγωνία και οι ανατροπές!

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα προηγήθηκε στο 12ο λεπτό με τον Ραφίνια και όλα έδειχναν πως είναι το φαβορί για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης, ωστόσο τα λάθη της, την «πλήγωσαν»!

Στο 29’, ο Μπαρκολά έφυγε στην αντεπίθεση, ο Αραούχο δεν προλάβαινε να τον κόψει, με αποτέλεσμα να τον γκρεμίζει και να αποβάλλεται, αφήνοντας με 10 στους Καταλανούς.

Αμέσως το μομέντουμ αντιστράφηκε, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Ντεμπελέ στο 40’.

Στην «επανάληψη» και συγκεκριμένα στο 54’, ο Βιτίνια ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, την ώρα που στο 61ο λεπτό, ο Εμπαπέ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το 1-3 για την γαλλική ομάδα.

Το κερασάκι στην «τούρτα» των Παριζιάνων μπήκε από τον ίδιο παίκτη, ο οποίος με έναν «κεραυνό» έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Ντόρτμουντ πήρε προβάδισμα πρόκρισης, φτάνοντας στο 2-0 στο 39’, με τα γκολ των Μπραντ και Μάατσεν.

Παρόλα αυτά, η Ατλέτικο Μαδρίτης αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 με τον Κορέα στο 64’, αφού πρώτα, είχε μειώσει με αυτογκόλ του Χούμελς στο 49’.

Πάντως, οι Βεστφαλοί έδειχναν αποφασισμένοι για την πρόκριση και στο 71ο λεπτό προηγήθηκαν με 3-2, ύστερα από γκολ του Φούλκρουγκ, ενώ μετά από τρία λεπτά, ο Σάμπιτσερ σκόραρε και έγραψε το τελικό 4-2, χαρίζοντας την πρόκριση στη γερμανική ομάδα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0