Football Talk

Αταλάντα – Βερόνα 2-2: Λάζοβιτς και Νόσλιν αναστάτωσαν... το Μπέργκαμο (video)

Αταλάντα – Βερόνα 2-2: Λάζοβιτς και Νόσλιν αναστάτωσαν... το Μπέργκαμο (video)

Μετά την «τριάρα» επί της Λίβερπουλ στο πρώτο ματς στα προημιτελικά του Europa League, η Αταλάντα πήρε τα... πάνω της. Την Δευτέρα (15/04) φιλοξένησε την Βερόνα, η οποία, ομως, ήρθε να της χαλάσει τα σχέδια, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (2-2).

Η Αταλάντα πήρε το boost που χρειαζόταν μετά την απόλυτη «κυριαρχία» της κόντρα στη Λίβερπουλ στα προημιτελικά του Europa League και μετά από την... απογοητευτική ήττα απέναντι στην Κάλιαρι επέστρεψε δυναμικά. Ή τουλάχιστον έτσι φάνηκε μέχρι το πρώτο ημίχρονο...

Δεν θέλει σε καμία περίπτωση να πέσει από την έκτη θέση και να χάσει την ευκαιρία να βρεθεί στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν, όμως η Βερόνα της επιφύλασσε μια... δυσάρεστη έκπληξη.

Σκαμάκα και Έντερσον φρόντισαν να πάρουν προβάδισμα από νωρίς για την οικοδέσποινα, με τον πρώτο να βρίσκει δίχτυα στο 13’ και τον δεύτερο μόλις πέντε λεπτά μετά, με τον Σκαμάκα μάλιστα να τον... τροφοδοτεί. Ακολούθησαν αμέσως δύο επικίνδυνες ενέργειες από τους Κόπμεϊνερς και Πάσαλιτς, χωρίς όμως επιτυχία.

Η Βερόνα προσπάθησε αρκετά για αυτή τη νίκη, καθώς ο υποβιβασμός παραμένει ακόμη ένα πιθανό σενάριο, και επιστρέφοντας από την ανάπαυλα ισοφάρισε χωρίς καθυστερήσεις.

Χάρη στα γκολ Λάζοβιτς και Νόσλιν στο 56’ και στο 60’ αντίστοιχα, με τον δεύτερο να παρέχει και την ασίστ για το πρώτο γκολ, οι φιλοξενούμενοι τα έφεραν όλα... τούμπα και διατάραξαν την ηρεμία της οικοδέσποινας. Από το τίποτα, η ισοπαλία παραμένει σαφώς ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αταλάντα (Τζ. Γκασπερίνι): Καρνεζέκι, Τολόι (63’ Κολάσινατς), Τζιμσιτί, Χιέν, Χολμ (81’ Χάτεμπουρ), Πάσαλιτς, Έντερσον, Ρουγκέρι, Κόπμεϊνερς, Ντε Κετελάερε (63’ Μίραντσουκ), Σκαμάκα (63’ Λούκμαν)

Βερόνα (Μ. Μπαρόνι): Μοντίπο, Σεντόνζ (90’ Τσατσούα), Νταβίντοβιτς, Μανιάνι, Καμπάλ, Φολορούνσο (90’ Κόπολα), Σίλβα, Σούσλοφ (77’ Βινάγκρε), Νοσλίν, Λάζοβιτς (77’ Μίτροβιτς), Μπονατσόλι (59’ Σβιντέρσκι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0