Football Talk

UEFA: Πειθαρχική έρευνα για όσα έγιναν πριν το ματς του ΠΑΟΚ στην Μπριζ!

UEFA: Πειθαρχική έρευνα για όσα έγιναν πριν το ματς του ΠΑΟΚ στην Μπριζ!

Όπως ενημέρωσε η UEFA, αναμένεται να διεξαχθεί πειθαρχική έρευνα σχετικά με όσα έγιναν πριν το ματς του ΠΑΟΚ στην Μπριζ, μετά τις καταγγελίες της ελληνικής ομάδας για αυθαιρεσία της αστυνομίας του Βελγίου.

Με ενημέρωσή της η UEFA, έκανε γνωστό πως ξεκινά πειθαρχική έρευνα για το ματς του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, για την προημιτελική φάση του Europa Conference League (11/04, 1-0).

Ο λόγος αφορά στις καταγγελίες που έγιναν από τον «Δικέφαλο του Βορρά», για αυθαιρεσία της αστυνομίας της χώρας, πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, που δημιούργησε χάος.

Υπενθυμίζουμε πως από την ελληνική ομάδα τονίστηκε ότι, όχι μόνο παρέμειναν εκτός γηπέδου οπαδοί της ομάδας που είχαν προμηθευτεί εισιτήριο, αλλά και η αντιμετώπισή τους από τις βελγικές αρχές, ήταν ιδιαιτέρως σκληρή.

Χαρακτηριστικά η UEFA αναφέρει: «Σε σχέση με τον αγώνα των προημιτελικών του UEFA Europa Conference League 2023/2024 μεταξύ της Κλαμπ Μπριζ και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στις 11 Απριλίου 2024 στη Μπριζ του Βελγίου, ορίστηκε Επιθεωρητής Δεοντολογίας και Πειθαρχικής της UEFA για τη διεξαγωγή πειθαρχικής έρευνας σχετικά με εικαζόμενα πειθαρχικά περιστατικά».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0