Football Talk

Εγκαίνια στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ παρουσία Θωμά Μαύρου!

Εγκαίνια στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ παρουσία Θωμά Μαύρου!

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωστοποίησε πως το ερχόμενο Σάββατο (20/04) στις 12 το μεσημέρι θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου της Μουσείου Ιστορίας.

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, στην OPAP Arena, ανοίγει τις πόρτες του το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Όλα αυτά μόλις πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού και μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Την κορδέλα εγκαινίων θα κόψει ο Θωμάς Μαύρος.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Μία εβδομάδα μετά τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής του συλλόγου μας, το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ στην OPAP ARENA ανοίγει τις πύλες του!

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι, ο Αιώνιος Πρεσβευτής της ΑΕΚ Θωμάς Μαύρος θα κόψει την κορδέλα των εγκαινίων του Μουσείου, παρουσία εκπροσώπων του τύπου. Ο χώρος θα είναι στη διάθεση όλων των επισκεπτών στο προσεχές διάστημα.

Πέντε μήνες μετά τα εγκαίνια του Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, η OPAP ARENA ‘’Αγιά Σοφιά’’ καθίσταται πλέον ένα ολοκληρωμένο Κέντρο Αθλητισμού, Μνήμης και Πολιτισμού, αυτό ακριβώς που προοριζόταν να γίνει από τη σύλληψη της ιδέας της δημιουργίας της».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0