Football Talk

Οι Άγγλοι «επιμένουν» για τον Ιωαννίδη, αλλά ποια είναι τα δεδομένα από πλευράς Παναθηναϊκού;

Οι Άγγλοι «επιμένουν» για τον Ιωαννίδη, αλλά ποια είναι τα δεδομένα από πλευράς Παναθηναϊκού;
Βρετανικό δημοσίευμα, συνδέει και πάλι τον Φώτη Ιωαννίδη με ομάδες από την Premier League, οι οποίες δείχνουν να έχουν στα «ραντάρ» τους, τον διεθνή επιθετικό. Τι ισχύει, όμως;
Η απόδοση του Φώτη Ιωαννίδη στο φετινό πρωτάθλημα και οι εμφανίσεις του 24χρονου επιθετικού, έχουν κινήσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων και ανάμεσα σε αυτές, έρχονται να προστεθούν, τόσο η Φούλαμ, όσο και η Γουέστ Χαμ, όπως αναφέρει η Sun


Συγκεκριμένα, το βρετανικό ΜΜΕ επισημαίνει πως οι δύο αγγλικές ομάδες, που αγωνίζονται στην Premier League, εξετάζουν την περίπτωση του διεθνούς φορ του Παναθηναϊκού, για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής και δείχνουν να τον υπολογίζουν, ως μία πιθανή λύση με μεγάλη προοπτική. 

Στο σχετικό δημοσίευμα, γίνεται ακόμη λόγος για το ποσό, με το οποίο κοστολογεί το «τριφύλλι» τον Ιωαννίδη. Οι Άγγλοι υπογραμμίζουν πως οι απαιτήσεις των «πράσινων» αγγίζουν τις 15 εκατ. λίρες (περίπου 17,5 εκατ. ευρώ), ενώ τονίζουν ότι εάν ο Παναθηναϊκός λάβει αξιοπρεπείς προτάσεις, τότε θα επιτρέψει στον Ιωαννίδη να πραγματοποιήσει το όνειρό του. 

Πάντως, η αλήθεια είναι πως το «τριφύλλι» φέρεται να κοστολογεί με ένα αρκετά μεγαλύτερο ποσό τον Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα που θα προσφέρει λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ, για τον ποδοσφαιριστή που στα τελευταία παιχνίδια φοράει και το περιβραχιόνιο της ομάδας του Φατίχ Τερίμ.

Άλλωστε, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν εκφράσει και την επιθυμία τους να διατηρήσουν τον Ιωαννίδη στο ρόστερ της ομάδας, την ώρα που το «τριφύλλι» αναμένεται να προσφέρει στον 24χρονο πολυετή επέκταση, με αναπροσαρμογή αποδοχών.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως δεν επιθυμεί να βάλει πωλητήριο στον Ιωαννίδη το προσεχές καλοκαίρι και μένει να φάνει τι μέλλει γενέσθαι με την συγκεκριμένη υπόθεση.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0