Football Talk

Λυών – Μπρεστ 4-3: Ο Νάιλς καθόρισε από τα 11 βήματα τον νικητή, στο παιχνίδι της… χρονιάς!

Λυών – Μπρεστ 4-3: Ο Νάιλς καθόρισε από τα 11 βήματα τον νικητή, στο παιχνίδι της… χρονιάς!

Η Λυών με ανατροπή στην ανατροπή της Μπρεστ πήρε τους τρεις βαθμούς σε ένα ματς, διαφήμιση του γαλλικού ποδοσφαίρου, με επτά γκολ και δύο κόκκινες κάρτες (14/04, 4-3).

Ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία, ανάμεσα σε Λυών και Μπρεστ για την 29η αγωνιστική της Ligue 1.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν, όμως η ομάδα του Ρόι βρήκε τις λύσεις και έκανε στο δεύτερο ημίχρονο το 3-1.

Όμως η Λυών δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και κατάφερε να κάνει το απίστευτο. Δεν πήρε απλώς την ισοπαλία, αλλά στο 90+15’ πραγματοποίησε την ολική ανατροπή (14/04, 4-3).

Με μία εξαιρετική προσπάθεια ο Τολισό νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 18ο λεπτό και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 60’, όταν και ο Μουνιέ με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Λόπες, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο Ντε Καστίγιο με ένα προσωπικό «σόου» σκόραρε δύο φορές στο 64’ και το 68’ χαρίζοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στην Μπρεστ, με ένα άκρως εντυπωσιακό τρόπο 3-1.

Οι γηπεδούχοι δεν παράτησαν την αναμέτρηση και στο 70ο λεπτό, ο Λακαζέτ με σουτ εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων, μειώνοντας σε 3-2.

Η ισοφάριση ήρθε στο 79’, με τον Ταλιαφίκο να «εκτελεί» τον αντίπαλο κίπερ, με δυνατό σουτ εντός περιοχής, για να γράψει το 3-3.

Η ένταση κάποια στιγμή στο παιχνίδι χτύπησε «κόκκινο», με τους Λις-Μέλου και Ταλιαφίκο να μπλέκονται σε μία… κοκορομαχία, με τον διαιτητή να τους αποβάλει και τους δύο. Με 10 παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι οι ομάδες.

Στο 90+15’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Νάιλς να γίνεται ο απόλυτος ήρωας, ευστοχώντας από τη λευκή βούλα για το τελικό 4-3.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λυών (Π. Σάγκε): Λόπες, Νάιλς, Μάτα, Ομπρίεν, Ταλιαφίκο, Κακιουερέτ, Μάτιτς, Τολισό, Φοφανά, Λακαζέτ, Μπενχραμά

Μπρεστ (Ε. Ρόι): Μπιζότ, Λόκο, Μπρασιέρ, Τσαρντονέτ, Καρντινάλ, Μαγκνέτι, Λις-Μέλου, Σατριάνο, Ντούμπια, Ντελ Καστίγιο, Μουνιέ

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0