Football Talk

Ίντερ – Κάλιαρι 2-2: «Αθάνατη» η ομάδα του Ρανιέρι που… πλήγωσε δις τους πρωτοπόρους! (video)

Ίντερ – Κάλιαρι 2-2: «Αθάνατη» η ομάδα του Ρανιέρι που… πλήγωσε δις τους πρωτοπόρους! (video)

Η μαχητική Κάλιαρι έβαλε δύσκολα στην Ίντερ, η οποία προηγήθηκε δύο φορές, δεν κατάφερε όμως να διατηρήσει το προβάδισμά της και έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 (14/04).

Η Ίντερ υποδέχθηκε στο Τζιουζέπε Μεάτσα την Κάλιαρι του βασικού Παντελή Χατζηδιάκου, για την 32η στροφή της Serie A. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι γνώριζε πως με νίκη θα έφτανε μία… ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν καλύτερα στο ματς και απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό, με τον Σκουφέτ να αποκρούει το σουτ που επιχείρησε ο Μπαρέλα.

Μετά την προειδοποιητική βολή, η Ίντερ σκόραρε στο 12ο λεπτό με κοντινή προβολή του Τουράμ, μετά το γύρισμα του Σάντσες


Λίγο αργότερα, ο Μπαρέλα έκανε με εντυπωσιακή «κρεμαστή» κεφαλιά το 2-0, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια άλλη ουσιαστική ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη, οι «νερατζούρι» πλησίασαν στο 2-0 με τον Ντι Μάρκος, όμως η «βολίδα» που εξαπέλυσε από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε πάνω στον εξαιρετικό Σκουφέτ που την έστειλε κόρνερ.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας είχε ξανά απάντηση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογλου, κρατώντας την Κάλιαρι μέσα στο ματς.

Και οι φιλοξενούμενοι «χτύπησαν» στην πρώτη τους καλή φάση στο ματς, ισοφαρίζοντας με τον Σομουρόντοφ στο 65’. 

Η Ίντερ πήρε ξανά το προβάδισμα εννέα λεπτά αργότερα. Κέρδισε πέναλτι στο χέρι του Μίνα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τσαλχάνογλου νικώντας τον Σκουφέτ για το 2-1.


Παρ’ όλα αυτά, ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν παράτησε το παιχνίδι. Στο 83ο λεπτό, η άμυνα της Ίντερ δεν απομάκρυνε την μπάλα και ο Βιόλα, που μόλις είχε περάσει στον αγώνα, την τιμώρησε ισοφαρίζοντας από κοντά σε 2-2. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Με την ισοπαλία αυτή, η Ίντερ έφτασε τους 83 βαθμούς, ενώ η Κάλιαρι με 31 βαθμούς βρίσκεται στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Σ. Ιντζάγκι): Ζόμερ, Μπίσεκ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι (86’ Μπουκάναν), Νταρμιάν (76’ Ντούμφρις), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (64’ Φρατέζι), Ντι Μάρκο (76’ Αουγκούστο), Σάντσες (76’ Αρναούτοβιτς), Τουράμ

Κάλιαρι (Κλ. Ρανιέρι): Σκουφέτ, Ντι Πάρντο (78’ Τζάπα), Μίνα, Χατζηδιάκος (88' Βιετέσκα), Αουτζέλο, Μακουμπού, Σουλεμανά, Όμπερτ, Γιάνκτο (29’ Πράτι), Λουβούμπο (78’ Βιόλα), Σομουρόντοβ (78’ Λαπαντούλα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0