Football Talk

ΑΕΚ - Άρης 2-0: Το τέλειο «πάρτι γενεθλίων», δώρο από τον Πόνσε και τον κόσμο της! (video)

ΑΕΚ - Άρης 2-0: Το τέλειο «πάρτι γενεθλίων», δώρο από τον Πόνσε και τον κόσμο της! (video)
Ο Έκι Πόνσε «ξέσπασε» και χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ! Τα δικά του γκολ διαμόρφωσαν το 2-0 (14/04) επί του Άρη, δίνοντάς της ξανά την πρώτη θέση, σε ένα ματς που μετατράπηκε σε... πάρτι, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, για τη συμπλήρωση των 100 ετών της «Ένωσης»!
Ένα «πάρτι γενεθλιών», ακριβώς όπως το ήθελε! Η ΑΕΚ κυριάρχησε του Άρη, στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Επικράτησε με σκορ 2-0 (14/04), χάρις τα δύο γκολ του Έκι Πόνσε, πριν καν συμπληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού!

Μόνο-πρώτο το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα στους 69 βαθμούς, στο +1 από τον Παναθηναϊκό, και στο +2 από τον ΠΑΟΚ, που έχει παίξει ένα ματς λιγότερο.

Μαγικές εικόνες στην OPAP Arena, τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, με υπέροχα κορεό να «κλέβουν» τις εντυπώσεις, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της «Ένωσης».

 

Η ΑΕΚ είχε άγριες διαθέσεις και το έδειξε από την αρχή του ματς. Κυριάρχησε στα πρώτα λεπτά και μέσα σε 5', είχε σκοράρει δύο φορές με τον ίδιο δράστη: τον Έκι Πόνσε!

Στο 9', ο Γιόνσον βρήκε με τακουνάκι τον Χατζισαφί, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Αργεντίνος φορ έκανε το 1-0, με κοντινή προβολή. Πέντε λεπτά αργότερα (14'), ο Ελίασον εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση και ο Πόνσε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το γόνατο!



Ο Άρης προσπάθησε να βγάλει αντίδραση άμεσα, αλλά ο Αθανασιάδης είπε «όχι» στον Σαβέριο, που επιχείρησε ένα πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής στο 16ο λεπτό.



Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Έκι Πόνσε «άγγιξε» το χατ-τρικ. Ο Ελίασον «έσπασε» την μπάλα στο κατάλληλο σημείο, ο επιθετικός της «Ένωσης» πλάσαρε, αλλά το τάκλιν του Ρόουζ, αποσόβησε τον κίνδυνο.

Στο δεύτερο μέρος, οι «μηχανές» δεν έσβησαν, αλλά κάποια μεγάλη φάση, δεν υπήρξε. Το 2-0 παρέμεινε έως το τέλος, με την ΑΕΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τον Άρη, να γίνεται λίγο πιο επικίνδυνος στο τελευταίο δεκάλεπτο, όταν όλα είχαν κριθεί.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Χατζισαφί, Γιόνσον, Πινέδα (77' Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (69' Λιούμπισιτς), Ελίασον (77' Άμραμπατ), Τσούμπερ (69' Αραούχο), Πόνσε (84' Φερνάντες).

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (46' Φατόρε), Ρόουζ, Μπράμπετς, Ζιλ, Βερστράτε, Παναγίδης, Σαβέριο (64' Μορόν), Φετφατζίδης (64' Γκαρθία), Ανσαριφάρντ (75' Βέλεθ).

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0