Football Talk

Ήττα στο Άνφιλντ επί Κλοπ; Η Πάλας έχει τον τρόπο της να «πληγώνει» τη Λίβερπουλ, επί… τρία!

Ήττα στο Άνφιλντ επί Κλοπ; Η Πάλας έχει τον τρόπο της να «πληγώνει» τη Λίβερπουλ, επί… τρία!

Η Λίβερπουλ γνώρισε μία «πικρή» ήττα από την Κρίσταλ Πάλας (14/04, 0-1) χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη μάχη του τίτλου. Παράλληλα, οι «αετοί» κατάφεραν κάτι που δεν έχει κάνει άλλη ομάδα μέσα στο Άνφιλντ, επί εποχής Γιούργκεν Κλοπ.

Το Άνφιλντ υποδέχθηκε την Κρίσταλ Πάλας για την 33η αγωνιστική της Premier League λίγες μόνο ημέρες μετά τη «συντριβή» από την Αταλάντα στο Europa League (11/04, 0-3).

Οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκαν να κυνηγούν από νωρίς την Πάλας, η οποία προηγήθηκε στο 14ο λεπτό χάρη στο γκολ του Έζε. Οι «Reds» έκαναν τα πάντα για να ισοφαρίσουν, όμως η ομάδα του Όλιβερ Γκλάσνερ άντεξε και έφυγε με ένα μεγάλο «διπλό» από την έδρα της Λίβερπουλ, σπάζοντας το αήττητο σερί 28 αγώνων στο Άνφιλντ.


Πέρα από το «τρίποντο», η Πάλας πέτυχε κάτι επίσης εντυπωσιακό. Ο Κλοπ, από όταν ανέλαβε τη Λίβερπουλ, δεν είχε ηττηθεί από κάποια ομάδα πάνω από δύο φορές μέσα στο Άνφιλντ.

Όλα αυτά, μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και το νικητήριο γκολ του Έζε. Μάλιστα, η Πάλας είχε υποχρεώσει τον Γερμανό τεχνικό στην πρώτη του ήττα στην Premier League, πίσω στο 2015. Με τον Άλαν Πάντριου στον πάγκο τους, οι «αετοί» είχαν επικρατήσει με 2-1, χάρη στα γκολ των Μπολάσι και Νταν.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2017, ένας… πρώην της Λίβερπουλ ανέτρεψε το σκορ και έδωσε το «διπλό» στην Πάλας με δύο δικά του γκολ. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Μπεντέκε, τότε υπό τις οδηγίες του Σαμ Άλαρνταϊς.


Πλέον, ο Κλοπ μετρά τρεις ήττες από την Πάλας μέσα στο Άνφιλντ και η σημερινή (14/04), ενδέχεται να κοστίσει στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Η οποία, δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες έχει γνωρίσει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στο «σπίτι» της για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2021!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0