Football Talk

Σασουόλο – Μίλαν 3-3: Απέφυγαν την ήττα οι «ροσονέρι» με… ήρωα Όκαφορ! (video)

Σασουόλο – Μίλαν 3-3: Απέφυγαν την ήττα οι «ροσονέρι» με… ήρωα Όκαφορ! (video)

Σε ένα φοβερό ματς, η Μίλαν έμεινε όρθια στην έδρα της μαχητικής Σασουόλο, αποσόβησε την ήττα και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 3-3. Παρέμεινε εντός της επικίνδυνης ζώνης η Σασουόλο, στο +6 από την τρίτη Γιουβέντους η ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Η Σασουόλο υποδέχθηκε την Μίλαν για τη 32η αγωνιστική της Serie A. Η ομάδα του Νταβίντε Μπαλαρντίνι «σόκαρε» τους Μιλανέζους με δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως η Μίλαν δεν παράτησε το παιχνίδι και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας. 

Στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του ματς, η Σασουόλο άνοιξε το σκορ. Μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια, η μπάλα κατέληξε στον Πιναμόντι που εκτέλεσε στην κίνηση, με την άμυνα της Μίλαν να παρακολουθεί απλώς την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, μόλις στο τέταρτο λεπτό.

Προτού καλά-καλά συνέλθει, η ομάδα του Στέφανου Πιόλι είδε την εστία της να παραβιάζεται για δεύτερη φορά. Ο Λοριέντε έκανε την κούρσα από τα δεξιά, σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Σπορτιέλο απέκρουσε αρχικά, αλλά ο επιθετικός της Σασουόλο πήρε το «ριμπάουντ» κάνοντας το 2-0 στο 10’. 


Η Μίλαν συνήλθε από την… ψυχρολουσία και αντέδρασε άμεσα. Στο 20ό λεπτό, ο Λεάο μείωσε σε 2-1 μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και εκτέλεση. 


Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι «ροσονέρι» έχασαν τριπλή χαμένη ευκαιρία με τους Φλορέντσι και Ερναντές που βρήκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό Κονσίλι.

Η Σασουόλο βρήκε και τρίτο γκολ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με τον Λοριέντε να «πληγώνει» ξανά την άμυνα της Μίλαν, στο 53ο λεπτό. Έξι λεπτά μετά, ο Γιόβιτς μείωσε εκ νέου για τους φιλοξενούμενους με κοντινή προβολή.

Με την κλεψύδρα να αδειάζει, οι «ροσονέρι» άρχισαν να πιέζουν ασφυκτικά και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με τον Όκαφορ μετά από φάση διαρκείας στο 84’. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, παρά την προσπάθεια των φιλοξενούμενων να ανατρέψουν πλήρως το ματς. 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σασουόλο (Ντ. Μπαλαρντίνι): Κονσίλι, Τόγιαν (9’ Τρεσόλντι), Έρλιτς, Φεράρι, Βίτι, Μπολόκα (77’ Ράτσιτς), Ομπιάνγκ, Θόρστβεντ (62’ Ενρίκε), Βολπάτο (46’ Ντεφρέλ), Λοριέντε (77’ Κεϊντέ), Πιναμόντι

Μίλαν (Στ. Πιόλι): Σπορτιέλο, Φλορέντσι, Κιάερ (54’ Γκάμπια), Τιαό, Ερναντές, Αντλί (82' Όκαφορ), Μούσα (55’ Ζιρού), Τσουκουέζε (65’ Πούλισικ), Λόφτους-Τσικ (56’ Ρέιντερς), Λεάο, Γιόβιτς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0