Football Talk

«Φώτα, κάμερα… Ρέξαμ!»: Το παραμύθι των Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενεϊ συνεχίζεται και είναι ιστορικό! (video)

«Φώτα, κάμερα… Ρέξαμ!»: Το παραμύθι των Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενεϊ συνεχίζεται και είναι ιστορικό! (video)

Ούτε οι ίδιοι δεν θα μπορούσαν να γράψουν αυτό το σενάριο! Η Ρέξαμ των Ράιαν Ρέινολντς και Ρομπ ΜακΈλενεϊ, συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, «σκαρφαλώνει» ακόμα πιο ψηλά και κάνει όνειρα… Premier League!

Γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα happy endings. Αυτό που βιώνουν στη Ρέξαμ ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να το φανταστούν ούτε ως… σενάριο ταινίας! Δεν έχουν περάσει ακόμα τέσσερα χρόνια από τη στιγμή που ο Ράιαν Ρέινολντς και ο Ρομπ ΜακΈλενεϊ πήραν την απόφαση να επενδύσουν σε μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά ήδη έχουν βιώσει μυθικές βραδιές, γεμάτες χαμόγελα.

Η χολιγουντιανή «λάμψη», όχι μόνο στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας στη Ρέξαμ, που είδε τον ρου της ιστορίας της να αλλάζει από τη μία μέρα στην άλλη εκείνον τον Νοέμβριο του 2020, αλλά την ανεβάζει και… σκαλοπάτια! Άμεσα και ιστορικά!

Το Σάββατο (14/04) η ουαλική ομάδα «διέλυσε» τη Φόρεστ Γκριν με 6-0 και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, στο γήπεδο επικράτησε… πανικός! Όλοι οι φίλαθλοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Βρίσκονταν στον… έβδομο ουρανό!

Η Ρέξαμ είχε εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδό της στη League One! Για δεύτερη διαδοχική σεζόν, η… παρέα του Καναδού ηθοποιού πανηγυρίζει μία άνοδο σε μεγαλύτερη κατηγορία! Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, που αποτελεί την τρίτη παλαιότερη ποδοσφαιρική επαγγελματική ομάδα που ιδρύθηκε παγκοσμίως, πίσω στον Οκτώβριο του 1864!

Δεν κερδίζει όμως, μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Έχει φροντίσει να… κλέψει και τις καρδιές όλων των αγνών ποδοσφαιρόφιλων! Η αναγνώριση της Ρέξαμ είναι αρκετά εμφανής, σε αρκετούς τομείς.

Μόνο μια ματιά στο Disney+ αρκεί, για να συνειδητοποιήσει κανείς, πως δεν είναι απλώς ακόμα μία… ομάδα. Η Ρέξαμ έχει το δικό της ντοκιμαντέρ, το οποίο μάλιστα μέσα στον Μάιο, αναμένεται να κυκλοφορήσει την τρίτη του σεζόν!

Παράλληλα, όταν οι δύο ηθοποιοί αγόρασαν την ομάδα, για μόλις 2,5 εκατομμύρια δολάρια, ακολούθησε και η… εκτόξευση των αριθμών της στα social media. Απολύτως λογικό, εάν αναλογιστούμε το πόσο δημοφιλείς είναι αμφότεροι. Οι λογαριασμοί της Ρέξαμ λοιπόν, έχουν προσθέσει από τότε κάτι παραπάνω από… δύο εκατομμύρια ακολούθους στο ενεργητικό τους!

Και φυσικά, μαζί με τις επιτυχίες, έρχονται και οι σημαντικές χορηγίες (United, Expedia κτλ.), που συνεισφέρουν ακόμα περισσότερο στη «γιγάντωση» της ομάδας. Επομένως, τα back-to-back χαμόγελα, μόνο τυχαία δεν μπορούν να θεωρηθούν!

Άλλη μία «μυθική» σεζόν, φτάνει στο φινάλε για τη Ρέξαμ. Το όνειρο όμως, συνεχίζεται και κανείς δεν μπορεί να της το στερήσει. Ποιος ξέρει άλλωστε; Ίσως τελικά, η Premier League  να βρίσκεται πιο κοντά, απ’ ότι είχε φανταστεί και ο πιο αισιόδοξος οπαδός της!

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0