Football Talk

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-1: Νίκη και «τρίποντο» για τους Καταλανούς χάρη στον... ακροβάτη Φέλιξ (video)

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 0-1: Νίκη και «τρίποντο» για τους Καταλανούς χάρη στον... ακροβάτη Φέλιξ (video)

Η Κάντιθ υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα το Σάββατο (13/04), με τους φιλοξενούμενους να εμφανίζονται χωρίς την συνηθισμένη αρχική ενδεκάδα, η οποία μαζεύει δυνάμεις για την δεύτερη κρίσιμη αναμέτρηση με την Παρί. Παρόλα αυτά, κατάφερε να πάρει τη νίκη (1-0) χάρη στο όμορφο τελείωμα του Ζοάο Φέλιξ.

Εκτός αγωνιστικού χώρου και αυτή τη φορά ο Τσάβι, εξαιτίας της κόκκινης στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον αδερφό του να αναλαμβάνει και πάλι προπονητικά καθήκοντα, το Σάββατο (13/04) κόντρα στην Κάντιθ.

Μετά την εντυπωσιακη νίκη των «μπλαουγκράνα» απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Champions League, η ομάδα ήταν ανεβασμένη και σε πολύ καλή ψυχολογία. Συνεπώς, δεν θα έπρεπε να δυσκολευτούν με έναν αντίπαλο που οδεύει προς υποβιβασμό.

Παρόλα αυτά ο καταλανικός σύλλογος επέλεξε να μην παίξει αυτή τη φορά με την συνηθισμένη ενδεκάδα της, προτιμώντας πιθανώς να ξεκουράσει τους βασικούς της παίκτες για την δεύτερη αναμέτρηση με τους Παριζιάνους την Τρίτη (16/04).

Ήταν μια καλή ευκαιρία να δοκιμαστούν οι αναπληρωματικοί και το... νέο αίμα, που συνήθως δεν τους δίνεται αρκετός αγωνιστικός χρόνος. Φυσικό ήταν να υπάρξουν μικρά λάθη και απροσεξίες, όμως ποιος καλύτερος τρόπος από το να μάθεις από τα λάθη σου;

Όσο περνούσαν τα λεπτά, η Μπαρτσελόνα έβρισκε περισσότερο τον ρυθμό της μέχρι που ήρθε και το γκολ. Ο Φέλιξ ήταν εκείνος που με ψαλιδάκι βρήκε δίχτυα στο 37’, στέλνοντας... ηχηρό μήνυμα στον σύλλογο να την απόκτησή του.

Σε χαλαρούς ρυθμούς συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο, με το γκολ του Πορτογάλου επιθετικού να ήταν αρκετό για να πάρει η Μπαρτσελόνα την νίκη και να μειώσει στο -8 την απόσταση από την Ρεάλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κάντιθ (Μ. Πελεγκρίνο): Λαντέσμα, Καρσελέν, Τσουστ (84’ Πίρες), Ουσού, Χερνάντεθ, Ναβάρο (77’ Ματσίς), Αλκαράθ, Φερνάντεθ (76’ Σαμασέκου), Σομπρίνο, Ράμος (52’ Γκόμεθ), Χουάνμι (76’ Μάρτι)

Μπαρτσελόνα (O. Χερνάντεθ): Τερ Στέγκεν, Φορτ (62’ Πέδρι), Κουμπαρσί, Κρίστενσεν (62’ Κουντέ), Αλόνσο, Ρομπέρτο, Ρομέου, Λόπεθ (80’ Ραφίνια), Τόρες, Ροκ (62’ Γιαμάλ), Φέλιξ (85’ Κασάδο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0