Football Talk

Όλοι στην OPAP Arena για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: Συγκίνηση και χαρά, σε μία μοναδική γιορτή! (video)

Όλοι στην OPAP Arena για τα 100 χρόνια της ΑΕΚ: Συγκίνηση και χαρά, σε μία μοναδική γιορτή! (video)

Ένας αιώνας ιστορίας. Ένας αιώνας ΑΕΚ! Το απόγευμα του Σαββάτου (13/04), η OPAP Arena φιλοξένησε χιλιάδες οπαδούς της «Ένωσης» για αυτή τη μοναδική γιορτή, όπου φυσικά, δεν έλειψε η συγκίνηση, αλλά και η χαρά!

Σχετικά Άρθρα

Στο «σπίτι» της! Στη Νέα Φιλαδέλφεια! Εκεί, όπως ακριβώς αρμόζει, γιόρτασε η ΑΕΚ τα 100 χρόνια ιστορίας της, μαζί με χιλιάδες οπαδούς, που έδωσαν το «παρών» στην OPAP Arena.

Όλοι οι δρόμοι περιμετρικά του γηπέδου, είχαν πάρει από νωρίς κιτρινόμαυρο… χρώμα! Μία πραγματική γιορτή.

Πέρα από τους οπαδούς φυσικά, στο γήπεδο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, τόσο ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, όσο και οι ποδοσφαιριστές της και ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων», Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μάλιστα, το μήνυμα του τελευταίου, που προβλήθηκε μέσω βίντεο από τα μάτριξ, προκάλεσε «ρίγη». Ένα μήνυμα που μετέφερε εμφανώς συγκινημένος.

Τον λόγο πήρε φυσικά και ο Ματίας Αλμέιδα, που έσβησε και τα κεράκια για τα 100 χρόνια του συλλόγου, αλλά και οι Στίβεν Τσούμπερ, Πέτρος Μάνταλος και ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπρούνο Άλβες.



μπρουνοαλ.jpg

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ανέφερε από τη μεριά του: «Θα ήθελα να ευχηθώ και εγώ από την πλευρά μου χρόνια πολλά σε αυτή στην ΑΕΚ μας. Είναι φορές που αναρωτιέμαι γιατί άργησε τόσο πολύ αυτό το γήπεδο. Τώρα καταλαβαίνω την ενέργεια που σου δίνει αυτό το γήπεδο. Έχω δύο πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα μαζί με την ομάδα, θα μπορούσαμε να έχουμε πολύ περισσότερα αν παίζαμε σε αυτό το γήπεδο από την αρχή. Όπως νιώθουν όλοι οι συμπαίκτες μου, νιώθω και εγώ πανευτυχής. Ελπίζω να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ».

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε παρά να μιλήσει και  θρύλος της «Ένωσης», Θωμάς Μαύρος: «Είμαι πολύ χαρούμενος για όλη την πορεία μου. Είναι γνωστά τα συναισθήματα μου, τρέφω αγάπη για την ομάδα και τον υπέροχο κόσμο και πάντα είμαι δίπλα στην ΑΕΚ. Χαίρομαι για την ομάδα που πέρυσι έκανε το νταμπλ, να πάρουμε το πρωτάθλημα και φέτος. Χαίρομαι για τους παίκτες και τον μεγάλο προπονητή μας. Ένα ευχαριστώ στον Μελισσανίδη επίσης, γιατί μόνο αυτός μπορούσε να κάνει αυτό το γήπεδο. Η ευχή μου είναι να πάρει η ΑΕΚ το πρωτάθλημα».

μαυροςςς.jpg

Αναφορικά με το επετειακό αερόστατο, αξίζει να σημειωθεί ότι κατάφερε να σηκωθεί σε μικρό ύψος, αλλά λόγω του αέρα δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί η πτήση του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0