Football Talk

Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-1: Ο Λομόνακο δίνει... ανάσα παραμονής! (video)

Κηφισιά – Παναιτωλικός 0-1: Ο Λομόνακο δίνει... ανάσα παραμονής! (video)

Σε ένα ματς με ένταση και χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Παναιτωλικός πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Κηφισιάς, επικρατώντας με 1-0 χάρη στο γκολ του Λομόνακο στο 70’. Στους 27 βαθμούς οι Αγρινιώτες που «βγήκαν» από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο λιγότερους έχει πλέον η Κηφισιά.

Η Κηφισιά υποδέχθηκε τον Παναιτωλικό για την 4η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League, σε ένα κομβικής σημασίας ματς με τις δύο ομάδες να μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία. Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, λίγο καλύτεροι οι Αγρινιώτες στο δεύτερο μέρος και στο τέλος πήραν μία πολύ σημαντική νίκη χάρη στο γκολ του Λομόνακο.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου, με τον Σάντος να στέλνει την μπάλα άουτ στο 10’ από καλή θέση. Ο Παναιτωλικός άφησε στην Κηφισιά την κυκλοφορία της μπάλας, προσπαθώντας να βρει ανοιχτούς χώρους στις αντεπιθέσεις και να γίνει έτσι απειλητικός.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 45λέπτου, οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το λάθος στη μεσαία γραμμή, ο Οζέγκοβιτς βγήκε σε τετ-α-τετ από πλάγια θέση, αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. 


Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός ισορρόπησε την κατάσταση, είχε την μπάλα στα πόδια του και απείλησε χωρίς ωστόσο να φτάσει στο γκολ. 


Άνοιξε όμως το σκορ στο 70’ με τον Λομόνακο να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Αναγνωστόπουλο, μετά την όμορφη κάθετη πάσα του Πέδρο, και τον Αργεντίνο να πλασάρει ιδανικά για το 1-0 υπέρ του Παναιτωλικού


Η Κηφισιά άρχισε να πιέζει για την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με το ματς να «ανοίγει» και να δημιουργούνται καλές προϋποθέσεις εκατέρωθεν.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν λύγισε, κράτησε το υπέρ της 1-0 μέχρι το φινάλε και πανηγύρισε μία κομβική νίκη στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία. Προσπέρασε την Κηφισιά και ανέβηκε στους 27 βαθμούς, δύο περισσότερους από την ομάδα του Μπράτσου.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κηφισιά (Κ. Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος, Τσάπαν (82’ Νίνης), Σολόα, Σναϊντερλάν, Τσανάτζια, Κλωναρίδης (46’ Παπασάββας, 83’ Τετέι), Μιλίτσεβιτς, Μπιφουμά (82’ Μενέντεθ), Ματέους Σάντος, Οζέγκοβιτς

Παναιτωλικός (Γ. Πετράκης):  Τσάβες, Οικονόμου, Μαλής, Ταμπίντζε, Μαυρίας, Τορεχόν, Λιάβας, Πέρεθ (94' Τσιγγάρας), Χουάνπι (86’ Χατζηθεοδωρίδης), Λομόνακο (86’ Ντουάρτε), Σέρχιο Ντίας (62’ Πέδρο)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0