Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Σοκ» στο φινάλε, τέλος στα όνειρα παραμονής

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Σοκ» στο φινάλε, τέλος στα όνειρα παραμονής

Δεν τα κατάφερε ούτε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ηττήθηκε με 1-0 (13/04), με τον Πίτσου να σκοράρει στις καθυστερήσεις και μετά από τέσσερις αγωνιστικές στα Play Outs της Stoiximan Super League, βρίσκεται στην τελευταία θέση, με 19 βαθμούς.

Δεν μπόρεσε ούτε τώρα να πάρει τους τρεις βαθμούς, δέχθηκε γκολ στο φινάλε από τον Πίτσου και πλέον, η υπόθεση «παραμονή» για τον ΠΑΣ Γιάννινα μοιάζει… βουνό. Οι Ηπειρώτες ηττήθηκαν από τον Αστέρα Τρίπολης με 0-1 (13/04), στην 4η αγωνιστική των Play Outs της Stoiximan Super League και συνεχίζουν σταθερά στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παραμένουν στους 19 βαθμούς και πλέον, ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τη «μεγάλη» κατηγορία, καθώς χρειάζεται ένα… θαύμα, για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Ο ΠΑΣ έψαξε από νωρίς το γκολ, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει σε τελική. Κάτι που έγινε τελικά στο 23ο λεπτό με τον Κόντε να σουτάρει από θέση βολής, αν και μπερδεύτηκε με τον Παμλίδη, αλλά τον Λύρατζη να σώζει πάνω στη γραμμή.

Μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία στο 40’, όταν ο Ροζάλες έκανε την προβολή, όμως ο Τσιφτσής είχε απάντηση και κράτησε το μηδέν.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τον Αστέρα στην αναμέτρηση, ήρθε λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Στο 63’, ο Μπαρτόλο έβγαλε τον Μιριτέλο σε πλεονεκτική θέση, εκείνος τελείωσε τη φάση, αλλά ο Νάγκι κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν από έναν βαθμό, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από φάουλ του Μπαρτόλο, ο Πίτσου πλάσαρε και βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μ. Γρηγορίου): Νάγκι, Σόρια, Σομποτσίνσκι, Παντελάκης, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίνο, Ροζάλες, Ροσέρο, Παμλίδης, Κόντε

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσιφτσής, Λύρατζης, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Αλάγκμπε, Καλτσάς, Παλάσιος, Ρεγκίς, Μιριτέλο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0