Football Talk

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει το κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου!

Στουτγκάρδη – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 3-0: «Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο και συνεχίζει το κυνήγι της Μπάγερν Μονάχου!

Εύκολο απόγευμα για την Στουτγκάρδη, που επικράτησε με 3-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (13/4) και έφτασε την Μπάγερν Μονάχου στους 63 βαθμούς πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος της Bundesliga.

Με τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» η Στουτγκάρδη την αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (13/4, 3-0), για την 29η αγωνιστική της Bundesliga. Με αυτή την νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν την Μπάγερν Μονάχου στην δεύτερη θέση με 63 βαθμούς, ενώ η Άιντραχτ παρέμεινε στους 42 και την έκτη θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά στον αγώνα και μέχρι το 17ο λεπτό προηγήθηκαν με δύο γκολ διαφορά χάρις τους Γκιρασί και Ουντάβ. Το σκορ του ημιχρόνου το «έγραψε» ο Λέβελινγκ στο 37’ πλασάροντας ιδανικά τον Τραπ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το σκορ στο 3-0 οι ομάδες «κατέβασαν» ταχύτητα, χωρίς να υπάρχουν σπουδαίες ευκαιρίες για γκολ και το σκορ να μην αλλάζει. Με την Στουτγκάρδη να ταξιδεύει στην Βρέμη, για να αγωνιστεί με την Βέρντερ (21/4), ενώ η Άιντραχτ θα υποδεχτεί την Άουγκσμπουργκ την ερχόμενη Παρασκευή (19/4).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Στουτγκάρδη (Σ. Χένες): Μπρέντλοβ, Στεργίου, Ίτο, Άντον, Mίτελστατ, Στίλερ, Καραζόρ (78’ Νταχούντ), Λέβελινγκ (90' Στένζελ), Ουντάβ (78’ Γεόνγκ), Φιούριχ (65’ Μιλό), Γκιρασί (90' Σιλάς)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ν. Τόπμελερ): Τραπ, Μπούτα, Πάτσο, Κοχ, Νκουνκού (65’ Μαξ), Λάρσον (65’ Φαν Ντε Μπεκ), Χασέμπε (84’ Μλαντένοβιτς), Κνάουφ (46’ Εκιτίκιε), Μπαχόγια (65’ Κόλινς), Σαϊμπί, Μαρμούς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0