Football Talk

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Γκολ... ζωγραφιά από τον Τσουαμενί και στο +11 οι Μαδριλένοι (video)

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Γκολ... ζωγραφιά από τον Τσουαμενί και στο +11 οι Μαδριλένοι (video)

Η Μαγιόρκα φιλοξένησε την Ρεάλ Μαδρίτης το Σάββατο (13/04) και, παρά την πρόσφατη... απώλεια του Copa del Rey, της άσκησε τρομερή πίεση. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Αντσελότι, ξέρει να λειτουργεί υπό πίεση και βρήκε το γκολ (1-0) που την... έστειλε στο +11 από την δεύτερη Μπαρτσελόνα.

Η Μαγιόρκα υποδέχθηκε την Ρεάλ Μαδρίτης λίγες μέρες μετά την ήττα της στον τελικό του Copa del Rey, όμως έδειξε το πιο δυνατό της πρόσωπο και δυσκόλεψε την «βασίλισσα».

Μια... ξηρασία από γκολ επικράτησε στο πρώτο ημίχρονο, μιας και η οικοδέσποινα περιόριζε σημαντικά τις κινήσεις των φιλοξενούμενων, παρόλο που κατείχε σε μακράν μικρότερο ποσοστό την μπάλα.

Προσπάθησε να απειλήσει μερικές φορές, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Τελικά, την λύση βρήκε η Ρεάλ, με τον Τσουαμενί, ο οποίος μας θύμισε πως το ποδόσφαιρο θέλει και λίγο ρίσκο.

Στο 48’ κέρδισε το ριμπάουντ γρήγορα και, παρόλο που βρισκόταν μακρία από την εστία, εκτέλεσε ένα τολμηρό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει, προς έκπληξη όλων, στην πάνω δεξιά γωνία. Ακολούθησε μια αμφιλεγόμενη φάση στο 57ο λεπτό, καθώς φάνηκε πως υπήρξε χέρι από παίκτη της Μαγιόρκα, όμως ο διαιτητής έκανε νόημα να συνεχιστεί ο αγώνας.

Ο Μπέλινγχαμ μπορεί να ψάχνει το γκολ εδώ και δύο μήνες, όμως οι Μαδριλένοι δεν βασίζονται εξ ολοκλήρου σε έναν παίκτη, έχοντας «χτίσει» μια ολόκληρη στρατιά από... υπερόπλα, που κρατάνε την ομάδα περήφανα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαγιόρκα (Χ. Αγκίρε): Ράικοβιτς, Μαφέο (78’ Ράντονιτς), Γκονζάλες, Ραΐγιο, Νάστασιτς, Λάτο, Σάντσεθ (59’ Πρατς), Μορλάνες (58’ Μασκαρέλ), Σάμου Κόστα (59’ Ντάρντερ), Ροντρίγκεθ (87’ Κόστα), Μουρίκι

Ρεάλ Μαδρίτης (Κ. Αντσελότι): Λούνιν, Λούκας (89' Μιλιτάο), Ρούντιγκερ, Φερνάντεθ, Μεντί, Τσουαμενί Μόντριτς (86’ Καρβαχάλ), Βαλβέρδε, Μπέλινγχαμ (64’ Καμαβίνγκα), Ντίας (63’ Βινίσιους Τζούνιορ), Χοσέλου

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0