Football Talk

Τορίνο – Γιουβέντους 0-0: «Άσφαιροι» και οι δύο στο ντέρμπι της πόλης

Τορίνο – Γιουβέντους 0-0: «Άσφαιροι» και οι δύο στο ντέρμπι της πόλης

Τορίνο και Γιουβέντους δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς την αντίπαλη εστία και το ντέρμπι της πόλης έμεινε χωρίς νικητή, αλλά και χωρίς… γκολ (13/04, 0-0).

Η Τορίνο υποδέχθηκε τη… μισητή συμπολίτισσα, Γιουβέντους, για την 32η αγωνιστική της Serie A.

Οι στιβαρές άμυνες και τα σκληρά μαρκαρίσματα υπερίσχυσαν στο ντέρμπι, με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να βρει το πολυπόθητο γκολ, που πολύ πιθανόν να της χάριζε και τους τρεις βαθμούς (13/04, 0-0).

Μία τρομερή ευκαιρία σπατάλησε ο Βλάχοβιτς στο 7ο λεπτό, με τον Σέρβο να μην καταφέρνει να βρει δίχτυα από άκρως πλεονεκτική θέση.

Η Γιουβέντους συνέχισε να απειλεί και στο 13’ ο Λοκατέλι με σουτ εντός περιοχής έστειλε την μπάλα απευθείας άουτ.

Ο Βλάχοβιτς είχε άλλη μία ευκαιρία στο 31ο λεπτό, είδε όμως τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς να αντιδράει υποδειγματικά και να αποκρούει.

 Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία από πλευρά Τορίνο, ήρθε στο 60ο λεπτό. Ο Σανάμπρια με κεφαλιά ανάγκασε τον Σέζνι σε μία εντυπωσιακή απόκρουση.

Με μία ατομική ενέργεια και ένα υπέροχο σουτ ο Γιλντίζ στο 76’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Σέρβος κίπερ της Τορίνο ήταν και πάλι «παρών».

Το παιχνίδι έληξε στο 0-0, με τις δύο ομάδας να… βολεύονται με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Τορίνο (Ι. Τζούριτς): Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Ταμέζε, Μπουοντζόρνο, Ροντρίγκες, Μπελανόβα, Λινέτι, Ρίτσι, Βοϊβόντα, Βλάσιτς, Σαπάτα, Σανάμπρια

Γιουβέντους (Μ. Αλέγκρι): Σέζνι, Γκάτι, Μπρέμερ, Ντανίλο, Καμπιάζο, Μακένι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς, Βλάχοβιτς, Κιέζα

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0