Football Talk

Πανικός για Αλμέιδα στην OPAP Arena: «Θα δώσουμε όλοι και την τελευταία ρανίδα ιδρώτα για να νικήσουμε»

Πανικός για Αλμέιδα στην OPAP Arena: «Θα δώσουμε όλοι και την τελευταία ρανίδα ιδρώτα για να νικήσουμε»

Την αποθέωση από τους φίλους της ΑΕΚ γνώρισε ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος έσβησε τα κεράκια της επετειακής «κιτρινόμαυρης» τούρτας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με το κλίμα στην ΟPAP Arena να είναι άκρως εορταστικό. Το «παρών» φυσικά δίνει και ο νυν προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, που αποθεώθηκε από τον κόσμο στο γήπεδο.

κεράκια.jpg


Και αφού έσβησε τα… κεράκια της επετειακής τούρτας, έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της «Ένωσης», λέγοντας:

«Καλησπέρα σε όλους! Αισθάνομαι πανευτυχής που είμαι ένα μικρό μέρος της ιστορίας αυτού του τεράστιου κλαμπ. Είμαι ευγνώμων και στον Θεό που είμαι σε αυτό το μέρος σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ που μοιράζομαι την γιορτή με όλους σας. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να πανηγυρίζουμε. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ενωμένοι όπως ήμασταν πέρσι, όπως είμαστε φέτος, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για την ομάδα μας.

Τόσο στα καλά, όσο και στα κακά να είμαστε μαζί, ενωμένοι. Τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και το υπόλοιπο staff θα δώσουμε μέχρι και την τελευταία ρανίδα από τον ιδρώτα μας για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι την ενέργειά σας, αυτή που έχετε δώσει σε όλα τα παιχνίδια, ώστε να γιορτάσουμε πραγματικά αυτά τα 100 χρόνια. Χρόνια πολλά ΑΕΚ!».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0