Football Talk

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τζιρόνα 3-1: «Μίλησε» ο νόμος του Μετροπολιτάνο και ο Γκριεζμάν έφερε τα… πάνω κάτω (video)

Ατλέτικο Μαδρίτης – Τζιρόνα 3-1: «Μίλησε» ο νόμος του Μετροπολιτάνο και ο Γκριεζμάν έφερε τα… πάνω κάτω (video)

Μπορεί η Τζιρόνα να προηγήθηκε στο Μετροπολιτάνο, όμως ο Γκριεζμάν δεν επέτρεψε στην Ατλέτικο να «πετάξει» βαθμούς, απέναντι στην Τζιρόνα και έδωσε το σύνθημα για την ανατροπή (13/04, 3-1).

Η Τζιρόνα πήγε να πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» μέσα στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης για την 31η αγωνιστική της La Liga, όμως Γκριεζμάν δεν της το επέτρεψε (13/04, 3-1).

Ο Γάλλος «σούπερ σταρ» της Μαδρίτης με δύο γκολ βοήθησε τα… μέγιστα για να πάρει τη νίκη η ομάδα του Σιμεόνε και αξίζει αδιαμφισβήτητα το βραβείο του MVP.

Γκολ με το… καλημέρα για τους φιλοξενούμενους, με τον Κούτο να δίνει πάσα πάρε-βάλε στον Ντόβμπικ και αυτός να σκοράρει με άνεση το 1-0, μόλις στο 4ο λεπτό.

Ο Γκαρσία έφτασε κοντά στο να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 29’, το σουτ που επιχείρησε όμως πέρασε απευθείας άουτ.

Ο Γκριεζμάν βρήκε γκολ ισοφάρισης στο 34ο λεπτό, με τον Γάλλο να κερδίζει τον Γκαζανίγκα με ένα υπέροχο πλασέ από το σημείο του πέναλτι.

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Μοράτα έβγαλε τον Κορέα σε θέση βολής και ο Αργεντινός «εκτέλεσε» ιδανικά για το 2-1, ολοκληρώνοντας την ολική ανατροπή.

Ο Γκριεζμάν στο 50’ «χτύπησε» για δεύτερη φορά, με τον επιθετικό της Ατλέτικο να βρίσκει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1.

Ο Μοράτα έφτασε κοντά στο να προσθέσει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ, όμως ο αντίπαλος κίπερ πραγματοποίησε μία τρομερή επέμβαση στο 76ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ν. Σιμεόνε): Όμπλακ, Σάβιτς, Ερμόσο, Μαντάβα, Μολίνα, Ντε Πολ, Κόκε, Σαούλ, Ρικέλμε, Κορέα, Γκριεζμάν

Τζιρόνα (Μίτσελ): Γκατσανίγκα, Έρικ Γκαρθία, Λόπεθ, Μπλιντ, Κόουτο, Ερέρα, Σολίς, Γκουτιέρες, Αλέις Γκαρθία, Σάβιο, Ντόβμπικ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0