Football Talk

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2: Αρνήθηκαν να χάσουν οι Κρητικοί, με ήρωα Μπάκιτς!

Πανσερραϊκός – ΟΦΗ 2-2: Αρνήθηκαν να χάσουν οι Κρητικοί, με ήρωα Μπάκιτς!
Ο Πανσερραϊκός πήρε δύο φορές το προβάδισμα απέναντι στον ΟΦΗ, με τον Μπάκιτς να δίνει δις τη λύση στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία που έφυγε τελικά με το ισόπαλο 2-2 από τις Σέρρες.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχθηκε τον ΟΦΗ για την 4η στροφή των Play Outs της Stoiximan Super League. Ένα «γεμάτο» πρώτο μέρος με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, με πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν και τρία γκολ. Ο ΟΦΗ δεν παράτησε το ματς και έφυγε με το «Χ» από τις Σέρρες, χάρη στα δύο τέρματα του Μπάκιτς

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς απειλώντας με τους Άλεκσιτς και Μπάκιτς. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Πανσερραϊκός «χτύπησε» στην αντεπίθεση και έκανε το 1-0 με πλασέ του Άλεκσιτς στο 22’.

Μόλις πέντε λεπτά μετά ο ΟΦΗ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Δεληγιαννίδη στον Ριέρα με τον διαιτητή να καταλογίζει την παράβαση. Ο Μπάκιτς εκτέλεσε, ο Κάτσικας του είπε «όχι» σε πρώτο χρόνο, αλλά ο Μαυροβούνιος πήρε το «ριμπάουντ» και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

«Τρελός» ρυθμός στη συνέχεια, με τον Πανσερραϊκό να απειλεί πάραυτα με τον Πευταράκη και κατόπιν με τον Αυλωνίτη. Για να έρθει τελικά το γκολ στο 33’ με την κεφαλιά του Μπετανκόρ μετά το φάουλ που εκτέλεσε ο Ουάρντα, με το 2-1 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Ο Πανσερραϊκός είχε μία καλή στιγμή με τον Άλεκσιτς στο 50ό λεπτό και με τον Ουάρντα μερικά λεπτά αργότερα.

Ελάχιστες ήταν οι ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ευτύχησε να ισοφαρίσει στην πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, με ένα φοβερό πλασέ του Μπάκιτς στο «Γ» του Κάτσικα για το 2-2. Έχοντας το μομέντουμ σε το μέρος του, ο ΟΦΗ προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.


Με την ισοπαλία αυτή, ο Πανσερραϊκός πήγε στους 32 βαθμούς, ενώ ο ΟΦΗ στους 31.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Κάτσικας, Μπέργκστρομ, Αυλωνίτης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (60' Στάικος), Ουεντραόγκο, Τομάς (84' Μασκανάκης), Ουάρντα, Άλεκσιτς (84' Σοφιανός), Μπέντανκορ (71' Χατζηστραβός)

ΟΦΗ (Τρ. Δέλλας): Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Βούρος, Λουκάο, Τοράρινσον, Μπάκιτς, Γκαγέγκος (70' Μεγιάδο), Τοράλ (73' Γκλάζερ), Μπάκου (66' Μοσκέρα), Ριέρα (66' Αποστολάκης), Ισέκα (74' Φελίπε)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0