Football Talk

Ο Φαμπιάνι απαντά στον Λουίς Αλμπέρτο: «Τα συμβόλαια υπογράφονται για να τηρούνται»!

Ο Φαμπιάνι απαντά στον Λουίς Αλμπέρτο: «Τα συμβόλαια υπογράφονται για να τηρούνται»!

Το σίριαλ ΛάτσιοΛουίς Αλμπέρτο... καλά κρατεί, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να βγαίνει στην αντεπίθεση, απέναντι στον Ισπανό!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προσελκύσει η κόντρα που έχει  ξεσπάσει ανάμεσα στη Λάτσιο και τον επί οκτώ χρόνια ποδοσφαιριστή της, Λουίς Αλμπέρτο. Ο Ισπανός αγωνίστηκε βασικός στο χθεσινό (12/04) παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα, αλλά μετά τη λήξη πραγματοποίησε «αιχμηρές» τοποθετήσεις, γνωστοποιώντας την επιθυμία του να φύγει από την ομάδα:

«Σίγουρα δεν θα είμαι μέλος του πρότζεκτ της ομάδας την επόμενη χρονιά, έχω ήδη ζητήσει από το κλαμπ να λυθεί το συμβόλαιό μου. Μπορώ να πω ειλικρινά πως για μένα οι τελευταίες 2-3 εβδομάδες ήταν δύσκολες λόγω των όσων συνέβησαν. Δεν θέλω να πάρω ούτε ένα ευρώ περισσότερο από την Λάτσιο. Είναι το σωστό να αποχωρήσω από την ομάδα αυτή που μου έχει δώσει τόσα πολλά και να αφήσω τα χρήματα αυτά στο κλαμπ για άλλους παίκτες».

Ο αθλητικός διευθυντής της Λάτσιο, Άντζελο Φαμπιάνι, έσπευσε να απαντήσει:

«Αυτά συμβαίνουν από τότε που υπάρχει το ποδόσφαιρο. Χθες νομίζω ότι ήταν η λιγότερο κατάλληλη βραδιά.

Με τον ερχομό του Τούντορ, μου είπε ότι μάλλον θα προτιμούσε να αλλάξει ομάδα για λόγους που δεν θα εξηγήσω εδώ. Του είπα: ‘Έχουμε καθήκον να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και μετά θα τα αξιολογήσουμε όλα. τις καταστάσεις.’ Κανείς δεν του υποσχέθηκε τίποτα. Ούτε έχω υπογράψει καμία συμφωνία.

Θα ήθελα να θυμίσω ότι το καλοκαίρι το συμβόλαιο του ανανεώθηκε για τέσσερα χρόνια. Μεταξύ άλλων, υπήρξε μια δύσκολη στιγμή, λόγω της οποίας δεν ήθελε να συγκεντρωθεί στην ομάδα.

Θέλω να πω ότι τα συμβόλαια γίνονται για να τηρούνται. Είναι μια κατάσταση που πρέπει να εξεταστεί σε βάθος και με ψυχραιμία».

 


www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0