Football Talk

Ο Μανδάς δεν κράτησε το πρώτο clean sheet του Απριλίου, αλλά η Λάτσιο «διέλυσε» με 4-1 τη Σαλερνιτάνα! (video)

Ο Μανδάς δεν κράτησε το πρώτο clean sheet του Απριλίου, αλλά η Λάτσιο «διέλυσε» με 4-1 τη Σαλερνιτάνα! (video)

Άνετη επικράτηση για τη Λάτσιο με 4-1 απέναντι στη Σαλερνιτάνα, εξαιρετικός ο Χρήστος Μανδάς, παρότι δεν διατήρησε το πρώτο του clean sheet για τον Απρίλιο. Μπήκε ως αλλαγή ο Κώστας Μανωλάς, απόλυτος πρωταγωνιστής ο Φελίπε Άντερσον.

Μπορεί ο Χρήστος Μανδάς να μην κατάφερε ούτε σε αυτή την περίπτωση να διατηρήσει το πρώτο clean sheet του εντός του Απριλίου, όμως η Λάτσιο επικράτησε με 4-1 της Σαλερνιτάνα, στην 32η αγωνιστική της Serie A.

Ήταν ανώτερη, εκμεταλλεύτηκε πλήρως τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και σκόραρε τρεις φορές στο πρώτο μέρος. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Φελίπε Άντερσον, βρήκε δίχτυα δις, έκανε το 2-0 ο Βεσίνο.

Είχαν μειώσει προσωρινά οι φιλοξενούμενοι με τον Τσαούνα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα του Κώστα Μανωλά. Πέρασε ως αλλαγή ο Έλληνας στόπερ με την έναρξη του δευτέρου μέρους, αλλά η 4η ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια για τη Σαλερνιτάνα είναι γεγονός.

Ο Ίσακσεν διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με τη Λάτσιο να επιστρέφει στις επιτυχίες, να είναι στην 7η θέση και να προσπερνά τη Νάπολι, έστω και με παιχνίδι περισσότερο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0