Football Talk

Το απόλυτο… quiz: Ποιες ομάδες παραμένουν ακόμη αήττητες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; (video)

Το απόλυτο… quiz: Ποιες ομάδες παραμένουν ακόμη αήττητες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις; (video)

Και οι τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκονται μόλις ένα… βήμα μακριά από τα ημιτελικά. Όλες οι ομάδες συνεχίζουν τον δικό τους αγώνα με στόχο το τρόπαιο, όμως μόλις πέντε από τις συνολικά 24 που έχουν απομείνει, παραμένουν ακόμη αήττητες. Εσείς μπορείτε να τις βρείτε;

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχουν φτάσει στην τελική τους ευθεία, με τις ομάδες να παίζουν τα τελευταία τους «χαρτιά» για έναν τίτλο που θα κοσμεί «αιώνια» την τροπαιοθήκη του κάθε συλλόγου.

Πλέον έχουν μείνει 24 ομάδες (οκτώ σε κάθε διοργάνωση), όμως πέντε από αυτές δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την ήττα. Εύκολα ή δύσκολα ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βρει τρεις ή έστω δύο συλλόγους, όμως για να βρει και τους πέντε είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Σίγουρα η πρώτη απάντηση που έρχεται στο μυαλό όλων, είναι η φοβερή Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο, η οποία δεν έχει χάσει ούτε μία φορά, γενικά σε ολόκληρη την σεζόν εντός, αλλά και εκτός των συνόρων της Γερμανίας.

Μία ακόμη απάντηση που μπορεί να θεωρηθεί βατή, είναι και η Μάντσεστερ Σίτι. Οι «τρεμπλούχοι» της περσυνής σεζόν κρατούν ακόμη το αήττητο στο Champions League.

Ο αντίπαλος των «Σίτιζενς» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, είναι η επόμενη σωστή απάντηση. Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει πολλούς τραυματισμούς, ακόμη και έτσι όμως ο Κάρλο Αντσελότι έχει βρει τον τρόπο η ομάδα του να μην χάνει.

Και τώρα μένουν οι δύο ομάδες που δύσκολα θα μπορούσε να βρει ο οποιοσδήποτε.

Η Αταλάντα έχει τραβήξει τα βλέμματα πάνω της, μετά την «3αρα» που πέτυχε στο Άνφιλντ (11/04, 3-0). Πέρα από την τεράστια αυτή νίκη απέναντι στη Λίβερπουλ, η ομάδα από το Μπέργκαμο δεν έχει γνωρίσει την πικρή «γεύση» της ήττας στο φετινό Europa League.

Η 5η και τελευταία ομάδα που παραμένει αλώβητη στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε το πιστεύει κανείς είτε όχι, είναι η Βικτόρια Πλζεν. Οι Τσέχοι έχουν πραγματοποιήσει μία «ονειρική» πορεία στο Europa Conference League, που ακόμη και οι ίδιοι της οι οπαδοί δεν θα το περίμεναν. Μετά την ισοπαλία με τη Φιορεντίνα (11/04, 0-0) παραμένουν η μοναδική ομάδα στη διοργάνωση που η που δεν έχει ηττηθεί καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά οι ομάδες που έφτασαν κοντά στο αήττητο:

Μία ήττα: Μπάγερν, Ατλέτικο, Φιορεντίνα, Κλαμπ Μπριζ, Λιλ, Άστον Βίλα.

Δύο ήττες: Άρσεναλ, Ντόρτμουντ, Μπαρτσελόνα, Ρόμα, ΠΑΟΚ.

Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0