Football Talk

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 νομίζαμε πως είχαμε προκριθεί – Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική!»

Μεντιλίμπαρ: «Στο 3-0 νομίζαμε πως είχαμε προκριθεί – Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική!»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε.

Ανάμεικτα τα συναισθήματα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε. Μπορούσε νίκη με μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων η ελληνική ομάδα, η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική!

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Χθες το θεωρούσαμε δύσκολο. Χθες δεν είχαμε σίγουρη τη νίκη, αλλά τα καταφέραμε. Στο 3-0 πιστέψαμε πως έχουμε προκριθεί. Τώρα έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα για την πρόκριση, πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Θεωρώ πως η στιγμή του πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ήμασταν πολύ καλοί μέχρι τότε. Είχαμε πίεση, ολοκληρωτικό έλεγχο, δεν δεχόμασταν κίνδυνο. Μετά το γκολ τους, εκείνοι πίεσαν περισσότερο, σκόραραν ξανά. Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική.

Τις ίδιες πιθανότητες με πριν παίξουμε έχουμε. Και ένα μικρό πλεονέκτημα. Θα πάμε να παίξουμε όπως με Μακάμπι και Φερεντσβάρος. Δεν μας επηρεάζει πως είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0