Football Talk

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα 0-0: Όλα στο μηδέν και «ρεβάνς-φωτιά» στη Φλωρεντία!

Βικτόρια Πλζεν – Φιορεντίνα 0-0: Όλα στο μηδέν και «ρεβάνς-φωτιά» στη Φλωρεντία!

Τσέχοι και Ιταλοί ήταν άχρωμοι, άοσμοι και άτολμοι… και θα λύσουν τους λογαριασμούς τους στη ρεβάνς του «Αρτέμιο Φράνκι» την προσεχή εβδομάδα, σε ένα ζευγάρωμα με «ασπρόμαυρο» ενδιαφέρον!

Με «φόντο» το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «4» του Conference League, η Βικτόρια Πλζεν υποδέχτηκε την περυσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Φιορεντίνα του Βιτσέντζο Ιταλιάνο. Από νωρίς, οι «βιόλα» ανέλαβαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και πέρασαν αρκετή ώρα με τη μπάλα στα πόδια τους.

Κατοχή η οποία όμως δεν προσέφερε κάτι ουσιώδες, με τους Τσέχους να είναι η ομάδα που κατέγραψε την κλασικότερη ευκαιρία για γκολ (στο 24ο λεπτό), όταν έπειτα από αναστάτωση που προκλήθηκε στην άμυνα της Φιορεντίνα, ο Βίντρα έγινε κάτοχος της μπάλας και από προνομιακή θέση, αστόχησε. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε «ισορροπία τρόμου».

Οι Ιταλοί επανεμφανίστηκαν με διάθεση στο δεύτερο μέρος και με πείσμα να βρουν ένα πολύτιμο τέρμα. Κατάφεραν μάλιστα να δημιουργήσουν κάποιες καλές προϋποθέσεις, δίχως όμως να φτιάξουν μεγάλη στιγμή. Η παρουσία της Πλζεν ήταν μάλλον υποτονική και είχε γίνει σαφές πως περίμενε τη στιγμή της από κάποια αντεπίθεση. Στον αντίποδα, οι «βιόλα» αναλώθηκαν σε μία φλυαρία με το τελικό αποτέλεσμα (0-0) να είναι μάλλον δίκαιο και να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την επόμενη εβδομάδα και την ρεβάνς του «Αρτέμιο Φράνκι».

Υπενθυμίζεται πως ο νικητής του ζευγαριού, θα τεθεί αντιμέτωπος με το νικητή του ΠΑΟΚΜπριζ, συνεπώς έχει… ελληνικό ενδιαφέρον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βικτόρια Πλζεν (Μ. Κούμπεκ): Γέντλιτσκα, Χράνατς, Χέιντα, Γεμέλκα, Ρέζνικ (90’ Πάλουσκα), Τσερβ, Κάλβαχ, Καντού, Σουλτς, Χόρι (90’ Κλίμεντ), Βίντρα (62’ Τραορέ).

Φιορεντίνα (B. Iταλιάνο): Τερατσιάνο, Ντοντό, Μιλένκοβιτς, Μαρτίνες, Μπιράγκι, Μέλο (79’ Λόπες), Μαντράγκορα, Μπελτράν (70’ Μπαράκ), Νίκο Γκονζάλες (84’ Ικονέ), Σοτίλ (79’ Κουαμέ), Μπελότι (70’ Νζολά).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0