Football Talk

Αιχμές Τζάνινγκ για ΑΕΚ Betsson: «Ευτυχής που δεν ήρθα για να παίζω δωρεάν»!

Αιχμές Τζάνινγκ για ΑΕΚ Betsson: «Ευτυχής που δεν ήρθα για να παίζω δωρεάν»!

Ο Ματ Τζάνινγκ τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο X αφήνοντας «αιχμές» για την ΑΕΚ Betsson με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις, αποκαλύπτοντας πως μέσα στη χρονιά ήρθε σε διπλή επικοινωνία για να παίξει στη «Βασιλίσσα».

Η κατάσταση στην ΚΑΕ ΑΕΚ είναι δύσκολη και η σημερινή μέρα αποκάλυψε πολλές δυσάρεστες εξελίξεις. Υπενθυμίζεται πως οι παίκτες της ομάδας βρίσκονται σε καθεστώς αποχής από τις προπονήσεις εξαιτίας συσσωρευμένων οφειλών, με τα ban να αυξάνονται και πάλι, «σφίγγοντας» τη θηλιά γύρω από τον λαιμό της ΑΕΚ.

Με αφορμή τις δυσάρεστες εξελίξεις, ο βετεράνος σουτέρ της EuroLeague, Ματ Τζάνινγκ τοποθετήθηκε στα social media, προχωρώντας σε ένα σχόλιο, ιδιαιτέρως αιχμηρό για την ΑΕΚ Betsson.

«Είχαν 18 ban στην αρχή της σεζόν, τι περίμενε κανείς; Κάτι πρέπει να γίνει για να αποφευχθεί αυτό. Δεν είναι δίκαιο για τους παίκτες/προπονητές/οπαδούς. Η ΑΕΚ έδειξε ενδιαφέρον για μένα στο ξεκίνημα της σεζόν. Επικοινώνησα μαζί της και στα μέσα της σεζόν για να βοηθήσω όταν έκαναν αλλαγές. Είμαι ευτυχής που δεν ήρθα για να παίζω δωρεάν» τιτίβισε ο Τζάνινγκ.

Ο 35χρονος άσος έχει μακραίωνη ευρωπαϊκή θητεία σε Σιένα, Εφές, Κουμπάν και Μπασκόνια και φέτος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας για λογαριασμό των Kawasaki Brave Thunders.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0