Football Talk

«Φιλικό... γιγάντων!»: Οι Legends του 2004 απέναντι σε Ζιντάν, Φίγκο και άλλους θρύλους, προς τιμήν του Ρεχάγκελ!

«Φιλικό... γιγάντων!»: Οι Legends του 2004 απέναντι σε Ζιντάν, Φίγκο και άλλους θρύλους, προς τιμήν του Ρεχάγκελ!
Οι Legends του EURO 2004 θα δώσουν ένα σπουδαίο φιλικό, προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκελ, στο Έσσεν!

Για ένα σπουδαίο φιλικό, το οποίο θα λάβει χώρα στο Έσσεν, στις 11 Ιουλίου, ανάμεσα στους «Θρύλους» του 2004 και την Elite ομάδα της UEFA, μίλησε ο Τάκης Φύσσας, κατά τη διάρκεια των Sports Marketing Awards.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί προς τιμήν του Ότο Ρεχάγκελ στη γενέτειρα, του άλλοτε προπονητή της Εθνικής, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από το EURO 2004.

«Στις 11 Ιουλίου, λίγες μέρες πριν τον τελικό του φετινού EURO, οι Legends θα παίξουμε με την Elite της UEFA στο Έσσεν στη Γερμανία γενέτειρα του Ότο Ρεχάγκελ, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004.   

Εκεί, στο στάδιο του Έσσεν, οι Legends 2004 θα αντιμετωπίσουμε τους UEFA All Stars. Θα είμαστε όλοι εκεί, και οι 23 όπως πάντα μια ομάδα, αντιμέτωποι με κορυφαίους Ευρωπαίους ποδοσφαιριστές της γενιάς μας, όπως ο Ζιντάν. 

Ο θεσμός αυτός έχει τη δική του σημασία, πολύ περισσότερο φέτος που συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κατάκτηση του 2004 που για μας είναι μια τρομερή επέτειος και για όλους τους Έλληνες πιστεύω, μια επέτειο που θα τιμήσουμε με τη δέουσα αγάπη.  

Θα είναι πολύ μεγάλη η χαρά μας να έχουμε πολλούς από σας εκεί, κοντά μας, για να γιορτάσουμε μαζί», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Τάκης Φύσσας.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0